ritmovi u MIDI formatu

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • peladin1977
    Početnik forumacije!
    • 04.02.2015
    • 3

ritmovi u MIDI formatu

Ako neko ritmove (dvojka ,rumba, etc) u MIDI format posto mogu da koristim klaviaturu samo preko komp (VanBasco) hvala puno bi mi znacilo
  • nesaband
    Doktor Nesa
    • 08.12.2008
    • 1953

Ja vas nista nisam razumeo.Postavite pitanje malo preciznije pa da probamo da pomognemo.
    Ko rano rani ceo dan zeva.

Comment

• peladin1977
      Početnik forumacije!
      • 04.02.2015
      • 3

Dr Neso

radi se o tome da klaviatura nema memoriju, nego pustam midi files preko komp i midi in out kablova koji su spojeni s klaviaturom, posto program koji koristim cita samo midi files nemogu da koristim druge formate fajlova. Nadam se da je malo jasnije , takoder imam dosta stvari na USB ali su u drugim formatim a nemogu da nadem neki converter da probam da prebacim u midi, i jedna ili druga opcija bi mi pomogle

Hvala

Comment

• zdamjan
        Početnik forumacije!
        • 05.03.2015
        • 1

Pozdrav!
        Jednostavno zamjeniš klavijaturu za nešto ipak malo možda novije a opet me preskupo i rješiš se svih tih kablova.
        Pa sad barem ima setova-materijala u izobilju!!

Comment

• nesaband
          Doktor Nesa
          • 08.12.2008
          • 1953

Originalno postovano od peladin1977 Pokaži Post
          Dr Neso

radi se o tome da klaviatura nema memoriju, nego pustam midi files preko komp i midi in out kablova koji su spojeni s klaviaturom, posto program koji koristim cita samo midi files nemogu da koristim druge formate fajlova. Nadam se da je malo jasnije , takoder imam dosta stvari na USB ali su u drugim formatim a nemogu da nadem neki converter da probam da prebacim u midi, i jedna ili druga opcija bi mi pomogle

Hvala
          Nema na cemu.

Mislim da na taj nacin nece moci da se svira.Style(ritam)u midi formatu ti nece pomoci.Tebi bi trebalo onda za svaku pesmu neko da ti odsvira samo ritam i snimi u midi formatu a to ne verujem da iko radi.Zao mi je ali tesko da ces to moci da izvedes.Nadam se da sam te ovog puta dobro razumeo sta ti je potrebno.
          Ko rano rani ceo dan zeva.

Comment

• dmmacak
            Kao kod kuće
            • 22.05.2008
            • 846

Najbolje da nam kaze koji program koristi za pustanje ritmova sa kompa, da bi znali kako da mu pomognemo.

Comment

• casper
              Super-Moderator
              • 14.04.2008
              • 5201

Kaže da koristi VanBasco, ali za MIDI.

Ako sam dobro razumio, njemu treba program koji bi reproducirao ritmove raznih formata na tvom računalu.
              Možeš se poigrati s software koji su free poput "Simplifield Style Player" ili probati neke za plaćanje kojih ima mnogo. Googlaj "1ManBand", "Live-Styler", "vArranger2".

Comment

• dmmacak
                Kao kod kuće
                • 22.05.2008
                • 846

Nisam pazljivo citao... ali na VanBasco pustati ritmove nema smisla. Jedino za vezbanje...

Comment

• peladin1977
                  Početnik forumacije!
                  • 04.02.2015
                  • 3

Hvala svima na odgovoru izgleda da ću ipak morati
                  Uzeti nešto bolje , šta mislite za Korg pa600
                  Pozdrav

Comment

• dexter
                    Vredan član društva
                    • 21.12.2009
                    • 185

midi

Ritmovi u MIDI formatu su ok, ako imas bass, ritam gitaru, solo itd..., jer u principu ti bi samo pustao bubanj, a ostalo bi morao da sviras. Ako idemo logikom... A drugo sa ONE MAN BAND mozes preko midija da sviras uzivo, preko tog sinta koji sada imas, tj da ti bude kontroler za ONE MAN BAND.
                    Kad ti kažu da sve obustaviš, a ti mili sve pojačaj!!!

Comment

Working...
                    X