Ako neko ritmove (dvojka ,rumba, etc) u MIDI format posto mogu da koristim klaviaturu samo preko komp (VanBasco) hvala puno bi mi znacilo
ritmovi u MIDI formatu
Collapse
X
-
Dr Neso
radi se o tome da klaviatura nema memoriju, nego pustam midi files preko komp i midi in out kablova koji su spojeni s klaviaturom, posto program koji koristim cita samo midi files nemogu da koristim druge formate fajlova. Nadam se da je malo jasnije , takoder imam dosta stvari na USB ali su u drugim formatim a nemogu da nadem neki converter da probam da prebacim u midi, i jedna ili druga opcija bi mi pomogle
Hvala
Comment
-
-
Nema na cemu.Originalno postovano od peladin1977 Pokaži PostDr Neso
radi se o tome da klaviatura nema memoriju, nego pustam midi files preko komp i midi in out kablova koji su spojeni s klaviaturom, posto program koji koristim cita samo midi files nemogu da koristim druge formate fajlova. Nadam se da je malo jasnije , takoder imam dosta stvari na USB ali su u drugim formatim a nemogu da nadem neki converter da probam da prebacim u midi, i jedna ili druga opcija bi mi pomogle
Hvala
Mislim da na taj nacin nece moci da se svira.Style(ritam)u midi formatu ti nece pomoci.Tebi bi trebalo onda za svaku pesmu neko da ti odsvira samo ritam i snimi u midi formatu a to ne verujem da iko radi.Zao mi je ali tesko da ces to moci da izvedes.Nadam se da sam te ovog puta dobro razumeo sta ti je potrebno.Ko rano rani ceo dan zeva.
Comment
-
-
Kaže da koristi VanBasco, ali za MIDI.
Ako sam dobro razumio, njemu treba program koji bi reproducirao ritmove raznih formata na tvom računalu.
Možeš se poigrati s software koji su free poput "Simplifield Style Player" ili probati neke za plaćanje kojih ima mnogo. Googlaj "1ManBand", "Live-Styler", "vArranger2".
Comment
-
-
midi
Ritmovi u MIDI formatu su ok, ako imas bass, ritam gitaru, solo itd..., jer u principu ti bi samo pustao bubanj, a ostalo bi morao da sviras. Ako idemo logikom... A drugo sa ONE MAN BAND mozes preko midija da sviras uzivo, preko tog sinta koji sada imas, tj da ti bude kontroler za ONE MAN BAND.*****************************************
Kad ti kažu da sve obustaviš, a ti mili sve pojačaj!!!
Comment
-
Comment