Originalno postovano od rolandx
Pokaži Post
KORG Pa700 & Pa700 Oriental & Pa1000
Collapse
X
-
Comment
-
-
Probao Pa700 ,plastika malkice bolja od Pa600(na njega trenutno sviram pa zato znam), od prilike kao Pa900 tu je negdje,tipka ista skoro kao Pa900,ucito sam set iz Pa600(Fabricki je bio za Pa3x napravljen međutim ja sam ga prebacio na svoj Pa600 pa posle na Pa700),neće čitav set komplet da učita(tačnije Global neće),međutim idem redom po bankovima i na kraju ga učita bez problema i radi isto naravno
Isto sve ,Korg ko Korg,malo više rama,2-3 tipke više i udri
Last edited by milan77765; 17.01.2018, 04:45.
Comment
-
-
Pa ja slabo radim sa aranzerom jer imam band,ucitao sam set od pa4 i po mom ukusu to radi dosta dobro,tj.na slušalice,na razglas jos nisam probao,ono sto je najveca mana su tipke koje meni ne odgovaraju ali da se odsvirati na njih..
Rom boje nista extra,sve vec videno u prijasnjim modelima,tako da ako su sve boje iste u pa4 onda po meni to nije nista revolucionarno...
Zakljucak:ako ti nije bitna izrada,tipka,voklizer...pa 700 zavrsava posao bez problema...Svi uredaji rade na bijeli dim,kada dim izade,uredaj se pokvario

Comment
-
-
Da li se u Srbiji pojavio Pa1000 u prodaji,ali stvarno,jer vec dugo najavljuju,ali nikako da stigne.Prvo se pricalo da ce cena biti oko 1800€,a posle da ce biti 1920€?
Dodato:
Cena u Srbiji od 1890-1990€,kako gde.Originalno postovano od SaleSynth Pokaži PostDa li se u Srbiji pojavio Pa1000 u prodaji,ali stvarno,jer vec dugo najavljuju,ali nikako da stigne.Prvo se pricalo da ce cena biti oko 1800€,a posle da ce biti 1920€?
Dodato:
Izvinjavam se,slucajno sam citirao sebe.
Comment
-
-
Isti slucaj I u Kanadi ja sam porucio u "Long and McQuade" rekli du mi za par nedelja da ce stici neka manja kolicina pa da bi bi bio siguran moram da uplatim deposit 10% sto sam I uradio. Juce nazvao kad stize a oni ladno kazu u Aprilu . u medjuvremenu sam nazvao "Red one Music" imali su jos jedan pa1000 pa sam ga odmah uplatio. Treba da mi stigne za par dana ...Cena otprilije ista kao I u srbiji...
Comment
-
-
u kojem gradu u Kanadi u Long and McQuade? Ja u Winnipegu rentao Pa700 za Novu godinuOriginalno postovano od mihal Pokaži PostIsti slucaj I u Kanadi ja sam porucio u "Long and McQuade" rekli du mi za par nedelja da ce stici neka manja kolicina pa da bi bi bio siguran moram da uplatim deposit 10% sto sam I uradio. Juce nazvao kad stize a oni ladno kazu u Aprilu . u medjuvremenu sam nazvao "Red one Music" imali su jos jedan pa1000 pa sam ga odmah uplatio. Treba da mi stigne za par dana ...Cena otprilije ista kao I u srbiji...
Comment
-
Comment