Pa rabljeni pa3x se moze naci ispod 2000 eura-cak i daleko ispod te cijene jer tko trazi 2000 eura, ne moze prodati sint.
Ne znam, sve mi to polako ide na zivce, stylovi slicni, soundovi slicni, prezentacije takodje, pomak minimalan, daje se na kapaljku. Da ne pricam o prezentaciji vokodera na pa1000, ocaj. Bolje da ga ne reklamiraju-barem ne s takvim vokalom. Ram okay ali da cijena opravdava kvalitetu, jako memorije bi nam bilo potrebno za samplove.
Ne govorim to samo za Korg, kod svih brandova je slicno.
Ne znam, sve mi to polako ide na zivce, stylovi slicni, soundovi slicni, prezentacije takodje, pomak minimalan, daje se na kapaljku. Da ne pricam o prezentaciji vokodera na pa1000, ocaj. Bolje da ga ne reklamiraju-barem ne s takvim vokalom. Ram okay ali da cijena opravdava kvalitetu, jako memorije bi nam bilo potrebno za samplove.
Ne govorim to samo za Korg, kod svih brandova je slicno.

... Tasteri mi se čine drugačijim, i živo me kopka kakve su dirke na Pa700... da li su opet bez opruge. Sve u svemu Pa700 ... nije moj favorit..Pa1000 ... možda. Imam osećaj da će upravo Pa1000 biti best buy opcija ( što se novih tiče.... ) Ne zaboravimo da Pa3xLe ... odličan je izbor još uvek ( dirke ima ... fenomenalne )

Comment