nick87

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • grandia
    Veliki prijatelj foruma
    • 05.03.2009
    • 802

nick87

nesto sam nervozan kad vidim ove nikove koje na kraju imaju "87" ...
    da to nije neka fobija zbog onog i..ota koj nas zezao?
    do malo pre uopste na to nisam obratio paznju, al u zadnje vreme ...
  • svrakan
    Kao kod kuće
    • 22.11.2007
    • 883

Grandia ovakve teme su nepotrebne,svako ima pravo da stavi nick koji zeli a dosta njih koristi godinu rodjenja kao zadnju cifru u nicku,ne znam zasto se oko toga treba diskutovati.A prica o doticnom je zavrsena stoga i ova tema treba tu da se zavrsi.
    Last edited by svrakan; 27.07.2009, 19:31.

Comment

• Dejan
      Ovaj baš voli da kuca
      • 10.07.2009
      • 444

Ja sam cisto stavio godiste moje a i isto ostali stavljaju,nema tu nista lose...
      sigpicSvi veliki svjetski umovi su umrli. Anstajn je umro, Njutn je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjecam bas najbolje... xD

Comment

• grandia
        Veliki prijatelj foruma
        • 05.03.2009
        • 802

izvinjavam se druze dejan ... naravno i ostalim koji imaju 87 na kraju nick´a ...

nisam hteo uopste nikoga da vredjam, priznajem da sam ovu temu bez razmisljenja otvorio jel sam mnogo razocaran bio o onome koj nas izgleda zezao ...

nadao sam se da ce moderatori da brisu ovo pre nego sto je aktuelno il da lockiraju ovu temu.

jos jednom sorry svima i pozdrav!

Comment

• AndrijaGM
          Početnik forumacije!
          • 03.12.2008
          • 40

Joj Grandia najaci si na svetu- . . .

Comment

• Dejan
            Ovaj baš voli da kuca
            • 10.07.2009
            • 444

grandia prijatelju,naravno da nisam uvredjen,priznajem malo mi je nesto glupo bilo,osjecao sam se kao "markiran" ali nema veze,u redu je,shvacam te jer sam i ja isto iznerviran povodon onog dotičnog gospodina koji se malo šprdao sa nama.Mislim da on nije vredan ni pomena,zar ne?Veliki pozdrav
            sigpicSvi veliki svjetski umovi su umrli. Anstajn je umro, Njutn je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjecam bas najbolje... xD

Comment

Working...
            X