Download ograničenja

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • Vaxter
    Godfather
    • 25.12.2004
    • 3819

@Yikwo
    I dalje si registrovan mailom koji je dodelio neki provajder, tvojim ili ne.
    Čak i tuđih mailova dodeljenih od strane provajdera ne možeš nabaviti neograničeno mnogo.
    Mailovi sa sopstvenih domena takođe nisu dozvoljeni i takve naloge brišemo, a domene blokiramo.

@milepsr
    Veće opterećenje servera pravi forum i postovi na njemu nego download.
    Download zauzme samo prostor, koji je sada poprilično jeftin.
    Forum traži procesorske snage, koja je još uvek skupa.

Tanzit je pre koju godinu predložio plaćenu članarinu, koja bi verovatno bila i najbolje rešenje, ali onda svakako ovaj sajt ne bi bio ono što je Miodrag zamislio, tako da sam od te ideje odmah odustao iz poštovanja prema Miodragu.

@sale_band
    Bilo bi idealno kada bi uspeli da sakupimo ljude voljne da rade na downloadu, ali iz mog dosadašnjeg iskustva ljudi se prihvataju posla sve dok ne treba da se počne sa konkretnim radom.
    Kada konačno dobiju moderatoske privilegije retko ko se prihvati moderatoskih obaveza.
    Emir lepo reče, sve je dobra volja, tako da i ne mogu od nekoga da očekujem ne znam ni ja kakvu posvećenost poslu.
    Ni sam, usled nedostatka slobodnog vremena, više ne radim na ovome kao nekad.
    Na forumu sve ređe pišem, kao što se može primetiti, i to najviše o temama za koje vidim da ih neko drugi neće pokriti kako treba.
    Gde znam da ima ko može materiju obraditi valjano ne zalazim.

Preprodavci i slični u svakom slučaju dođu do materijala sa downloada ili minimalnom donacijom ili tako što im neko skine fajl ili pošalje.
    Kao što je tranzit rekao, oni koji uploaduju su sposobni sami da naprave šta im je potrebno pa im download i nije potreban.
    Otvaranje downloada bi, nadam se, bar smanjilo količinu gluposti na forumu.
    Istina, smanjiće i donacije, ali kao što rekoh, spreman sam da isfinansiram sve što treba sam, jer bih taj server svejedno morao da plaćam zbog svojih potreba.
    Istina, bilo bi znatno jeftinije da je bez YU-MIDI, jer forum konkretno upošljava bar 40% resursa servera, ali nije mi mnogo strašna razlika.
    I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Comment

• srki Fantom
      Vredan član društva
      • 03.03.2014
      • 103

prelisto sam skoro sve teme vezane za download i vidim da je to vecini clanova problem pogotovo novim gde i ja spadam.Mislim da bi trajno resenje bilo da se dowload placa i to da vazi za sve clanove pa koliko para toliko muzike, lepo nama lepo i Adminima i svi zadovoljni.Onda bi se bar znalo ko sta radi ovde i ko kuca postove samo zbog licnih interasa ...

Comment

• Joska
        Početnik forumacije!
        • 19.04.2014
        • 1

Pzdrav od novog clana!

Srdacni pozdrav od novog clana.
        Zao mi je sto sam "naleteo" na situaciju sa dovnloadom. Slicne situacije sam vidjao na vise mesta. Zbog "vampira" obicni ljudi kojima nije prioritet download nemogu koristiti sajt kako zele.
        Da li postoji neki nacin da se omoguci download? Ne mislim skidati nesto veliko, samo neki style recimo a to je velicine jedne flopi diskete?

Comment

• bosanac aki
          Drugar foruma
          • 05.12.2011
          • 79

najpravilnija odluka do sada

Comment

• leon.pezic
            Drugar foruma
            • 14.04.2014
            • 76

Ja sam novi na forumu,tj novo registrirani,al pratim ja forum odavno,i mogu rec da mi se svidja ovo za download,istina i ja bi volio sad skinut puno tog za svoju yamahu,al to nebi bilo fer prema ljudima koji su danima sjedili da to naprave,kad sam došao,puno vas mi je odmah u startu pomoglo,tak da vjerovatno i drugima pomognu,a gore ovaj član sto je napisao da neće vise dolazit na forum jer nemoze downloadat,e pa nek mu je onda sa srećom..
            Nije fora sve skinut,fora je naučiti i nesto sam napravit

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• splendid
              Ovaj baš voli da kuca
              • 26.09.2008
              • 330

Ljudi nezgodna je stvar to sa downloadom...meni lično ponekad zatreba nešto...doduše retko jer pored životnih obaveza posla, dvoje male dece, svirki i nespavanja, uopšte retko kad stignem da uradim nešto novo po pitanju klavijature i sa fajlovima koje već imam a kamo li da skidam nešto....međutim, ponekad bi nešto dobro došlo....možda ne bi bilo loše napraviti koncept tako da postoji nekakav spisak svega što se može skidati ali da to ne stoji na serveru yumidija već da stoji kod ljudi koji su na forumu...umesto da uploaduju na server, ako šta nekome treba lično se obrati tom članu od koga hoće da uzme nešto pa taj čije je to pogleda profil osobe koja mu to nešto traži i odluči da li da mu pošalje i pod kojim uslovima....tako bi ljudi kojima nešto treba mogli prostije da dođu do potrebnih stvari a pri tome taj ko šalje može lično učestvovati u odabiru člana sa kojim će nešto podeliti kako bi bio sigurniji da to svoje neće dati u ruke nekom preprodavcu i slično....

Nadam se da neću biti pogrešno protumačen jer ne želim da namećem svoje mišljenje bilo kome, ovo je neki predlog mene kao korisnika koji sam manje aktivan na forumu a moderatori su sigurno bolje upućeni u svoj posao i zašto postoje ograničenja i pravila downloada...

Pozdrav.

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Comment

• barski007
                Početnik forumacije!
                • 24.04.2014
                • 3

Tako je!!

Comment

• Vaxter
                  Godfather
                  • 25.12.2004
                  • 3819

Ovakvi postovi će me naterati da potpuno ukinem download.

Comment

• adonis
                    Početnik forumacije!
                    • 19.02.2015
                    • 1

Kako dobiti privilegija za download?

Cao. Nov sam na forumu. Nedavno sam kupio polovan PA50 i zelio bih da ubacim setove u njega. Nazalost nemam privliegiju da skidam setove. A vidim da ovdje u download-sekciji ima dosta stvari koji meni dobro zvuce.

Kako da dodjem do tih privilegija? Mislim da sam procitao negdje da trebam 25 komentara pisati na forumu. Kako da nakupim toliko a da nepisem neke gluposti (spam) ? Ili mozda postoji drugi nacin kako doci do fajlova?

Pozz.
                    adONis

Comment

• casper
                      Super-Moderator
                      • 14.04.2008
                      • 5201

Ovo je drugo moguće rješenje za downlaod.

Comment

• rolandx
                        Stvarno kod kuće
                        • 23.12.2012
                        • 1057

Ako se ne varam ovakvi postovi su počeli registracijom free e mail adresama. Pa negde je moralo da se odrazi....
                        PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN.

Comment

• Aconikolic
                          Početnik forumacije!
                          • 27.03.2017
                          • 2

Originalno postovano od harepa50 Pokaži Post
                          Chat je namijenjen za zabavu i druženje, pa korisno ili beskorisno
                          pa kako da stavim 25 postova o cemu pobogu.Imam klavijaturu g 1000 i trebao bi ritmova boja i slicno.Nemam uopste ideju niti znam objavljivati postove.Ovo izgleda kao zabava za ogranicen broj posjetilaca

Comment

• Vaxter
                            Godfather
                            • 25.12.2004
                            • 3819

Download ograničenja

Ne postoji broj od 25 postova, već samo aktivno učešće.
                            I jeste "zabava za ograničen broj", a to je broj onih koji su tu da dele sa drugima, a ne samo da uzimaju.
                            Ideja ovog portala je RAZMENA, a ne uzmi šta ti treba i idi.

Comment

• mirnes007
                              Početnik forumacije!
                              • 07.11.2016
                              • 1

kako zaraditi privilegije kontam kupiti sebi korg is50 al ne mogu skinuti set da probam prilikom kupovine lp

Comment

• smuchac
                                Odomaćeni član
                                • 12.06.2011
                                • 796

Pročitaj par postova iznad.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Comment

Working...
                                X