Ovako kolege ako se duplira i ova tema reagirajte.Kade za Nova godina jeli rabotno ili sa prijateljima i porodicom, posto je to sad aktuelno pazarenje na tezgi.pozz
Nova Godina
Collapse
X
-
Do pre 3 godine sam svirao svaku Novu godinu. Otkad su mi deca rekla da bi hteli da smo za Novu godinu zajedno, ja vise ne sviram. Uostalom, 364 dana u godini ima kada moze da se zaradi, treba covek da ima jedan dan koji ce da provede sa porodicom.
Inace, ovde u vecim restoranima ide od 6 do 10 evra po ulaznici, ali uglavnom za docek i za reprizu.
Ja sam imao 2 ponude i odbio sam ih.
Comment
-
-
Zasto te cudi cena od 1500 evra ovde kod mene bendovi ne rade novu godinu ispod 2000 evra.Originalno postovano od gibanica Pokaži Postromario napisao si slucajno 1500 umesto 150eur
"Venus band" i "Time Out" ja sam prosle godine radio sam za 800 ja i pevacica sami u klubu ART u BG-u.
Comment
-
-
Na Jahorini u extra dobrom hotelu doček i repriza za nas četvoro 2500 evra!
Inače meni ta Nova Godina skoro da ništa ne predstavlja osim što vidim mogućnost solidne zarade. Ja više volim sa porodicom provesti Badnji dan(veče) kao i Božić jer su mi to nekako najdraži porodični praznici...Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš???
Comment
-
-
Ja sam imao ponudu za docek i reprizu 1600 evra za cetvorku, ali, kao sto rekoh, odbio sam. Inace, tamo je takav sastav gostiju vec nekoliko godina unazad da se uzima i solidan baksis, sto je, po meni, uzasno glupo za Novu godinu. Tada bi trebalo da se radi samo program.
Comment
-
zivej go denot kako da e posleden i nemisli za utre

Comment