Pozdrav, forumasi! Nisam primjetio da ima ovakva tema i gdje da ju stavim pa trazim pomoc i savjete iskusnih!
Sviram i pjevam po svadbama vec desetak god. i naucio sam pjevati kako treba, iz dijafragme, dinamika, vibrato, trileri i sl.... ALI!!!!
Stalno imam problema sa krajnicima! Gnojne angine, laringitis, pecenje, a kad sam najzdraviji pece me grlo u pola svirke!!!
Ne smijem piti hladno, gazirano, kiselo itd..
Da li vaditi krajnike????
Neki kazu da se vadjenjem rijese problema, neki da nema razlike .....
POMOZITE? DA LI IMATE TAKVIH ISKUSTAVA!
unaprijed hvala!
Sviram i pjevam po svadbama vec desetak god. i naucio sam pjevati kako treba, iz dijafragme, dinamika, vibrato, trileri i sl.... ALI!!!!
Stalno imam problema sa krajnicima! Gnojne angine, laringitis, pecenje, a kad sam najzdraviji pece me grlo u pola svirke!!!
Ne smijem piti hladno, gazirano, kiselo itd..

Da li vaditi krajnike????
Neki kazu da se vadjenjem rijese problema, neki da nema razlike .....
POMOZITE? DA LI IMATE TAKVIH ISKUSTAVA!
unaprijed hvala!

Ako nisi imao problema sa njima u detinjstvu nebi trebalo ni sada.Pevam i ja po svirkama,i promuknem,......ali mora da te prođe od toplih čajeva,strepsils,panthenol,........pastila ili rastvorima za ispiranje grla-hexoral.........Ti si naveo:......˝Stalno imam problema sa krajnicima! Gnojne angine, laringitis, pecenje......˝,mislim da tu nije u pitanju tonsilitis
nego nešto drugo.Obrati se ti lepo ortorinolaringologu,ili probaj odgovor potražti na nekim forumima vezanim za zdravlje.
Ja probao...Ne verujem da neko ima vece i upropashtenije krajnike od mene,to je uzas...Otac mi nije dao da operisem,kaze da se polako izgube tj. sushe sa godinama.Stvarno,ja u zadnje vreme malo problema imam sa njima.A Tantum Verde u koferce,pored mikrofona...
Comment