Sta da vam kazem...
mislim - NECU DA SE HVALIM ALI POGLEDAJTE
Collapse
X
-
-
300 na sat
Treba da skines granicnik na brzinomeru da kazaljka moze da ide jos jedan krug.Joj brate,sta ti to treba,vidis na tv-u koliko se gine.Nemoj rizikovati zivot bezveze.Drugarski savet!Kolega kod kojeg sam ucio da sviram vozio je preko 160km/h i udario u kamion,zatim se odbio i udario u drugi kamion.Srecom je imao vazdusne jastuke pa je ostao ziv a inace u prevrtanju sabio ga krov,pukao mu 6-7 prsljen i ostao je invalid.
Comment
-
-
ma znam jbg...mladost ludost...tad sam bio momak,sad sam ipak malo {valjda} ozbiljniji...zena,dete i tako...Originalno postovano od zsimke Pokaži PostTreba da skines granicnik na brzinomeru da kazaljka moze da ide jos jedan krug.Joj brate,sta ti to treba,vidis na tv-u koliko se gine.Nemoj rizikovati zivot bezveze.Drugarski savet!Kolega kod kojeg sam ucio da sviram vozio je preko 160km/h i udario u kamion,zatim se odbio i udario u drugi kamion.Srecom je imao vazdusne jastuke pa je ostao ziv a inace u prevrtanju sabio ga krov,pukao mu 6-7 prsljen i ostao je invalid.
a i sad vozim punta tako da on ne moze preko 145-150 km/h...
probao sam...
medino bend
Comment
-
-
-
A dali,
vi, mladići razmišljate dok tako jurite, dal vam može koje dijete izletit pred auto, ili još gore, dal razmišljate o tome kako je nama roditeljima kad strepimo dal ćete se vratit živi, dal ćete osakatit nekoga s tom jurnjavom i ludiranjem, ili si možete zamislit roditelje kojima policija ili milicija dođe u neko gluho doba noći javit, da vas negdje stružu sa asvalta, il da nekog drugog stružu radi vaše gluposti.
PozdravBolje bit mrtav pijan, nego mrtav trezan
sigpic
Comment
-
-
drago mi je da cujem da ima istomishljenikaOriginalno postovano od svirko Pokaži PostA dali,
vi, mladići razmišljate dok tako jurite, dal vam može koje dijete izletit pred auto, ili još gore, dal razmišljate o tome kako je nama roditeljima kad strepimo dal ćete se vratit živi, dal ćete osakatit nekoga s tom jurnjavom i ludiranjem, ili si možete zamislit roditelje kojima policija ili milicija dođe u neko gluho doba noći javit, da vas negdje stružu sa asvalta, il da nekog drugog stružu radi vaše gluposti.
Pozdrav
Comment
-
-
svirko,i ja sam roditelj,i na tom mestu gde sam jurio sigurno nema dece tako da...nemoj pogresno da me shvatis, ne odobravam to,ali zar ti nikad nisi bio mlad i pravio s.anja? jer ako nisi,mislim,sta onda,ne razumem,koje detinjstvo ,sta??? jer sad ponekad sednes s drugarima i prokomentarisete uz pivo neku tucu ili glupost koju ste uradili i slatko se nasmejete??? taj osecaj nema cenu,veruj mi...medino bend
Comment
-
-
Jesam prijatelju,
pravio sam sranja,al ne takva gdje možeš unakazit sebe i druge.
Znam, dosadno ti je to trabunjanje, i meni je tako bilo, i nisam vjerovo svojima i puno puta su mi već išli na živce sa onim poznatim: pa ja noćima ne spavam radi tebe, pa jel ti vidiš kolko je sati, opet si pijan bla-bla. A to sve meni na jedno unutra, na drugo van.
Dok eto sad i sam nemam takvog klipana, i bojim se svaku večer kad izađe, jel u naše vrijeme nije bilo ni takvih zvijeri od auta, niti motora, niti droge, niti nasilja, bar ne u tolikoj mjeri, da danas više moraš s puškom hodat ispod majice da te ko ne ucmeka radi hebenih 10 Eura za đoint ili ne znam ni ja šta.
Eto, ne zamjeri, prijatelju Medino, ja imam par godina mlađeg sina od tebe, i uvjek ću se brinut za njega i kćer, dok god sam roditelj.Vidje češ to kad porastu.kod nas ti se kaže...mala djeca piju mlijeko, velika krv ili ...mala djeca,male brige, velika velike
PozdravBolje bit mrtav pijan, nego mrtav trezan
sigpic
Comment
-
-
otkud djeca na auto putu?Originalno postovano od svirko Pokaži PostA dali,
Pozdrav
Comment
-
Comment