mislim - NECU DA SE HVALIM ALI POGLEDAJTE

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • medino
    Ovaj baš voli da kuca
    • 29.03.2007
    • 447

mislim - NECU DA SE HVALIM ALI POGLEDAJTE

Sta da vam kazem...
    Attached Files
    medino bend
  • skoricnik
    Moderator
    • 19.05.2006
    • 1461

Ide dobro Sunny Svaka chast
    www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare!

Comment

• medino
      Ovaj baš voli da kuca
      • 29.03.2007
      • 447

nije vise moj,prodao sam ga,sad vozim punta,nego u'vatio da sredim malo slike u kompu pa pronadjem ovo,reko ajd da se pohvalim...

1.6ccm
      182 konja
      2 bregaste...
      medino bend

Comment

• zsimonovic
        Odomaćeni član
        • 06.08.2007
        • 509

300 na sat

Treba da skines granicnik na brzinomeru da kazaljka moze da ide jos jedan krug.Joj brate,sta ti to treba,vidis na tv-u koliko se gine.Nemoj rizikovati zivot bezveze.Drugarski savet!Kolega kod kojeg sam ucio da sviram vozio je preko 160km/h i udario u kamion,zatim se odbio i udario u drugi kamion.Srecom je imao vazdusne jastuke pa je ostao ziv a inace u prevrtanju sabio ga krov,pukao mu 6-7 prsljen i ostao je invalid.

Comment

• NeX007
          Vredan član društva
          • 31.05.2008
          • 141

Pfhh... he he he.... zsimke ,mislis da sunny nema air bagove??? Ima cak i bocne!
          sigpic -K O R G M A S T E R-

Comment

• zsimonovic
            Odomaćeni član
            • 06.08.2007
            • 509

q

E pa mom ucitelju nisu pomogli ni eir begovi na astri od 25000 eur.

Comment

• medino
              Ovaj baš voli da kuca
              • 29.03.2007
              • 447

Originalno postovano od zsimke Pokaži Post
              Treba da skines granicnik na brzinomeru da kazaljka moze da ide jos jedan krug.Joj brate,sta ti to treba,vidis na tv-u koliko se gine.Nemoj rizikovati zivot bezveze.Drugarski savet!Kolega kod kojeg sam ucio da sviram vozio je preko 160km/h i udario u kamion,zatim se odbio i udario u drugi kamion.Srecom je imao vazdusne jastuke pa je ostao ziv a inace u prevrtanju sabio ga krov,pukao mu 6-7 prsljen i ostao je invalid.
              ma znam jbg...mladost ludost...tad sam bio momak,sad sam ipak malo {valjda} ozbiljniji...zena,dete i tako...
              a i sad vozim punta tako da on ne moze preko 145-150 km/h...
              probao sam...
              medino bend

Comment

• daisa
                Banovan!
                • 31.01.2007
                • 221

hm...
                Attached Files

Comment

• medino
                  Ovaj baš voli da kuca
                  • 29.03.2007
                  • 447

svaka cast...
                  medino bend

Comment

• svirko
                    Švaler Veteran
                    • 23.07.2007
                    • 767

A dali,

vi, mladići razmišljate dok tako jurite, dal vam može koje dijete izletit pred auto, ili još gore, dal razmišljate o tome kako je nama roditeljima kad strepimo dal ćete se vratit živi, dal ćete osakatit nekoga s tom jurnjavom i ludiranjem, ili si možete zamislit roditelje kojima policija ili milicija dođe u neko gluho doba noći javit, da vas negdje stružu sa asvalta, il da nekog drugog stružu radi vaše gluposti.

Pozdrav
                    Bolje bit mrtav pijan, nego mrtav trezan

sigpic

Comment

• x3meSRB
                      Odomaćeni član
                      • 06.10.2007
                      • 529

Originalno postovano od svirko Pokaži Post
                      A dali,

vi, mladići razmišljate dok tako jurite, dal vam može koje dijete izletit pred auto, ili još gore, dal razmišljate o tome kako je nama roditeljima kad strepimo dal ćete se vratit živi, dal ćete osakatit nekoga s tom jurnjavom i ludiranjem, ili si možete zamislit roditelje kojima policija ili milicija dođe u neko gluho doba noći javit, da vas negdje stružu sa asvalta, il da nekog drugog stružu radi vaše gluposti.

Pozdrav
                      drago mi je da cujem da ima istomishljenika

Comment

• medino
                        Ovaj baš voli da kuca
                        • 29.03.2007
                        • 447

svirko,i ja sam roditelj,i na tom mestu gde sam jurio sigurno nema dece tako da...nemoj pogresno da me shvatis, ne odobravam to,ali zar ti nikad nisi bio mlad i pravio s.anja? jer ako nisi,mislim,sta onda,ne razumem,koje detinjstvo ,sta??? jer sad ponekad sednes s drugarima i prokomentarisete uz pivo neku tucu ili glupost koju ste uradili i slatko se nasmejete??? taj osecaj nema cenu,veruj mi...
                        medino bend

Comment

• svirko
                          Švaler Veteran
                          • 23.07.2007
                          • 767

Jesam prijatelju,

pravio sam sranja,al ne takva gdje možeš unakazit sebe i druge.
                          Znam, dosadno ti je to trabunjanje, i meni je tako bilo, i nisam vjerovo svojima i puno puta su mi već išli na živce sa onim poznatim: pa ja noćima ne spavam radi tebe, pa jel ti vidiš kolko je sati, opet si pijan bla-bla. A to sve meni na jedno unutra, na drugo van.
                          Dok eto sad i sam nemam takvog klipana, i bojim se svaku večer kad izađe, jel u naše vrijeme nije bilo ni takvih zvijeri od auta, niti motora, niti droge, niti nasilja, bar ne u tolikoj mjeri, da danas više moraš s puškom hodat ispod majice da te ko ne ucmeka radi hebenih 10 Eura za đoint ili ne znam ni ja šta.
                          Eto, ne zamjeri, prijatelju Medino, ja imam par godina mlađeg sina od tebe, i uvjek ću se brinut za njega i kćer, dok god sam roditelj.Vidje češ to kad porastu.kod nas ti se kaže...mala djeca piju mlijeko, velika krv ili ...mala djeca,male brige, velika velike

Pozdrav
                          Bolje bit mrtav pijan, nego mrtav trezan

sigpic

Comment

• daisa
                            Banovan!
                            • 31.01.2007
                            • 221

Originalno postovano od svirko Pokaži Post
                            A dali,

Pozdrav
                            otkud djeca na auto putu?

Comment

• medino
                              Ovaj baš voli da kuca
                              • 29.03.2007
                              • 447

ma tacno znam o cemu pricas SVIRKO i u pravu si potpuno ali jbg...drugo vreme totalno sada i tada...
                              medino bend

Comment

Working...
                              X