To je vec malo komplikovano ali mislim da sam negde video nekog kolegu da je to izveo ali sta je i kako povezao jbm li ga?
Ajde da se hvalimo....
Collapse
X
-
Ma ja sam to uradio!Prevezao sam ja to.Iso sam u elektro-texnicku skolu.....
Mene zanima 1 expresion pedala sa ulazima za 2 klavijature..........original mislim.........Last edited by milanceshow; 16.09.2008, 03:05.
Comment
-
-
Evo kako izgleda pedala od napred i sa strane.Ja mislim da je to-to.Originalno postovano od milanceshow Pokaži PostMa ja sam to uradio!Prevezao sam ja to.Iso sam u elektro-texnicku skolu.....
Mene zanima 1 expresion pedala sa ulazima za 2 klavijature..........original mislim.........Attached Files
Comment
-
-
Čestitam koleginice, od priznatih i poznatih muzičara iz Srbije sam čuo samo riječi hvale o tebi i tvom radu, nešto sam i slušao preko neta i samo tako nastavi, jednog dana ćemo se svi mi sa ovog sajta hvaliti kako smo se virtuelno poznavali sa tobom...
Nego hoću i ja da se pohvalim, dobio sam licencu za ugovaranje polica životnog osiguranja za eminentnu osiguravajuću kuću, tako da od sutra krećem u izgradnju još jedne karijere...Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš???
Comment
-
-
Comment
-

i nagradu za najboljeg vokala

Comment