Mrzim...

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • Millan
    BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
    • 06.12.2004
    • 621

Mrzim...

1.Kad pevaci ispevavaju sve na pola takta
    2.Kad idem na tezgu, a pevacica dobila....
    3.Kad bubnjar steluje ton na ozvucenju
    4.Kad pevacima posle par sati pocne da fali nesto na kanalu, obicno se i zavrsi svirka, a njima i dalje fali....
    5.Kad me pitaju:"Ej, a, jel moze jeftinije pesma..."
    6.Kad treba da se pakuje oprema posle fajronta
    7.Kad treba da sviram, a ono hladno...
    Seticu se jos, sigurno....'ajde, napisite i vi nesto...
    Last edited by mykeli; 16.02.2008, 02:12. Razlog: Samo sam stavio brojeve ispred...OK!?
    Ko peva zlo ne misli... A, ko misli, ne zna da peva!
    sigpic
  • No.1
    Odomaćeni član
    • 03.04.2007
    • 721

Kad snema struje.

Comment

• krcmar
      Vredan član društva
      • 20.12.2006
      • 211

Zaboravio si reci kad pjanac se nakaci, pa oce da prekines pjesmu i pjevas-sviras njegovu. To ne podnosim.

Comment

• milan_lekic
        Ovaj baš voli da kuca
        • 23.05.2007
        • 425

kad se ljudi nije vazno pjani trezni motaju sa picem oko klaviatura!
        KORG Pa3X76, Pa800 & TRITON Extreme

Comment

• banex
          Vredan član društva
          • 08.11.2005
          • 129

Kad padne sneg do kolena a ti zavrsio svirku pod satorom a kombi nece da upali.Heheheheheh.Pa gde si milane nema te sto godina.

Comment

• MrNobody
            Drugar foruma
            • 06.10.2007
            • 54

Kad dodje Pjevaljka a nit glasa nit izgleda pa nit plakat nit svirat a nit se smejat hehehe...
            Pozdrav,,

Comment

• mykeli
              Veteran
              • 07.06.2005
              • 858

Milane,pa u globalu je to....ali me najvise moze iznervirati kad nema para...
              Procitajte pravilnik!

sigpic

Comment

• Millan
                BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
                • 06.12.2004
                • 621

@banex
                Da, jbt....koja je to tezga bila, 30.novembar, pod satrom...LOL, guraj kombe sine, ne pomazu ni novi grejaci. Ja bre jedva auto nasao, skroz zavejan bio....

@pa1xpro
                A, to da nema para, uopste me ne nervira, na to vec sam oguglao....
                Gora situacija po meni je kad nema para, a nema ni jedna pa, bar simpaticna devojka...heheh, e to tek ubije u pojam....
                Ko peva zlo ne misli... A, ko misli, ne zna da peva!
                sigpic

Comment

• jager
                  Odomaćeni član
                  • 17.06.2007
                  • 512

.... Kad basista u 4 ujutro kaze "ajde dodaj mi malo visokih na bas gitaru..."
                  .... Kad bilo sta crkne od opreme u sred svirke
                  .... Kad dodjes na svirku 3 sata ranije i namestas zvuk "u picinu dlaku" jer ti je za tu tezgu jako bitno da ostavis dobar dojam i onda NEMA SANSE da uspes, celo vece zvuci k`o KANTA...
                  .... kad PROMASIM taster za promenu boje i umesto npr brasa mi svira klavir u forspilu (e ovo JAKO mrzim)
                  .... seticu se jos ..
                  ... bolje 5 do 12 nego nijedna posle 1

Comment

• dallape
                    Vredan član društva
                    • 28.04.2005
                    • 113

kad me zajebe pevacica ili pevac i ne dodje na svirku

Comment

• banex
                      Vredan član društva
                      • 08.11.2005
                      • 129

U sustini nikada mi necemo biti zadovoljni.Ili ces raditi sa dobrim muzicarima a nece biti para.Ili ces raditi sa losim,para ko blata al nema ko da uzme.Kako god okrenes mi smo jeb...To mi je davno rekao jedan kolega.

Comment

• jager
                        Odomaćeni član
                        • 17.06.2007
                        • 512

A pa sto se para tice.... pre 10-tak godina (i vise) bilo je para KO BLATA. Ja se secam u vreme one debele inflacije kad su plate bilo max 5 DEM, svirali smo 6 dana u nedelji. Imali smo slobodan samo ponedeljak. Ukoliko bih dosao kuci sa manje od 100 DEM rekli bi da je bilo sranje vece ... a sad?!?? 50EUR je precesto misaona imenica po glavi na vece... Nas je 5 u bendu, sa pevacicom kada nam treba je 6 ljudi ... nema to vise ko da plati Zato i bolje prolaze aranzeristi. Jebiga, zakon trzista...
                        ... bolje 5 do 12 nego nijedna posle 1

Comment

• basalski
                          Banovan!
                          • 14.07.2007
                          • 73

1.Kad pjevacica me pocne da p*si, ona treba da peva to zna.. zasto to radi to ja neznam i to tek u sred svirku.
                          2.kad neko dodje preko mene i stoje sa pare i kazemi da odsviram jednu pesmu sto nikad nisam cuo... (kazemi; odsviraj onu pesmu... ''HEY DAJ MI €500,- EURO za tu pesmu'' ..i na kraj dobijes samo €100,-
                          3. hahahahhahaahahahahahahahaa

Comment

• stajkov
                            Banovan!
                            • 19.09.2006
                            • 5

Kad se pevac napije,ali toliko napije, da zaspi u sred svirke,i onda dodje gost i otpeva ostatak veceri!!
                            ili kad kazem zadnja pesma za veceras i bude jo 50!!!!!!!!

Comment

• Alix
                              Stvarno kod kuće
                              • 14.02.2006
                              • 1546

Evo iz izkustva šta ja mrzim...Al ono iskreno...

---kad dođem u kafanu da slušam muziku a ono fajlaš glumi da svira....
                              ---Kad vidim da sviraju katastrofalni muzičar a narod viče---jaaaj ubiše ljudi kako su dobri...čobani....
                              ---Kad mi dođe klošar pijani il neki poznanik pa stalno dosađiva da mu odradim naručbe za džabaluk...
                              ---Kad ne mogu naštelati ozvučenje i zvuči "kaj talefon"
                              ---kad mi se pjevač Buco napije i ispadne mu mikrofon (jadna glava mu sva iskrivljena)
                              ---Kad započnem pjesmu u A-molu (sa stringsovima) a pjevač započne iz H-mola pa onda ne može da odpjeva iz te intonacije...
                              ---Kad mi usred svirke dođe gazda i kaže: Smanjite se,malo ste preglasni
                              ---Kad mi dođu seljaci u kafani i pitaju:jel mogu ja šta da odsviram---E pa možeš P$%&u svoje matere...Donesi svoj instrument
                              ---Kad pjevač ne prati ritma i bajagi ne pravim mu “original prelaza” a u suštini on ne prati takt
                              ---Kad mi se pjevač narolja ko stoka a ja ko magare moram komplet ozvučenje da pospravljam
                              ---Kad treba uzeti pare za ozvučenje a drugi se članovi bune…Pa sledeći put donesite svoje i kasirajte
                              ---Kad mi pjevač kaže:”Daj dodaj eho” a suštini eho odvaljuje al on ne ume da pjeva
                              ---Kad mi se disk u Tritonu pokvario pa nisam imo SOLO boja…Komplet tezga samo sa PA1X…jaaj…
                              ---Kad pjevačivca dođe nenaspavana I smrdljiva---Ljudi Bogami živa istina…Nama se desilo lani na svadbi.Neću reći imena,krave se hebavala ko koza i onako neokupana došla na svadbu da pjeva.I gazda došo I psuje sve sa neba-ne izpušta ništa,kolji đavo smo ovo doveli a zacjepili cifru za tezgu…A ona mrtva hladna a smrdi da joj ni magarc nebi prišo blizu…

Eto iskreno gore stvari koje najviše mrzim u svirci…A ima tu I mnogo koje volim…Al nije to smisao teme…Pozdrav!
                              Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...

Comment

Working...
                              X