Jager druze nishta strasno !To se moze svakome desiti, a i meni se desava da ti kazem kada ne sviram neku pesmu dugo pa zablokira mozak kao da je neko rucnu povukao u njemu, ali na zalost ja NEMAM BASISTU koji ce da mi peva na uvce i da me podseca . . . hehehee . . .
A sto se tice kritika ja imam pozitivnu na jednoga kolegu muzicara od koga sam pokupio taj fazon . . .
Naime radi se o tome da sam bio na svirci i covek svira vecinu pesama samo iz DISKA i RUMBE!Znaci i koje su spore (Begini, dvojka, ova, ona da ne nabrajam) to ciko lepo sve prepakuje u Disko i Rumbu i pici i atmosfera uvek do plafona !
To sam poceo i ja da UPRAZNJAVAM vec odavno tako da na mojim svirkama mzete cuti samo RUMBU i dobar DISKO, eventualno TECHNO ritam hehehe!
Preporucio bih ovom prilikom i ostalim kolegama koje nisu isprobale taj sistem da isprobaju i siguran sam da se nece pokajati !
Pozdrav od mene za sve !
A sto se tice kritika ja imam pozitivnu na jednoga kolegu muzicara od koga sam pokupio taj fazon . . .
Naime radi se o tome da sam bio na svirci i covek svira vecinu pesama samo iz DISKA i RUMBE!Znaci i koje su spore (Begini, dvojka, ova, ona da ne nabrajam) to ciko lepo sve prepakuje u Disko i Rumbu i pici i atmosfera uvek do plafona !
To sam poceo i ja da UPRAZNJAVAM vec odavno tako da na mojim svirkama mzete cuti samo RUMBU i dobar DISKO, eventualno TECHNO ritam hehehe!
Preporucio bih ovom prilikom i ostalim kolegama koje nisu isprobale taj sistem da isprobaju i siguran sam da se nece pokajati !
Pozdrav od mene za sve !
Salim se malo, ali isto to radim i jako dobro pali.... "Vranjanku" npr. sviram u rumbi i pre neko vece (na probi) pokusavali smo vise od deset minuta da je odsviramo u originalu i sve mi nesto bez veze i samo me vuce da je sprzim u rumbi.... **bi ga... valjda navika, sta li je...?!
u penziji !
. Osto nam je dužan pare za pola svadbe. Žao mi je samo što mu nismo uzeli TV (nova plazma) što je dobio na poklon pod račun. Bila mi je pred nosom. Inaće imao sam svojevremeno i radi sviranja određenih pjesma i pištolj na čelu (vojničnine, mož mislit
). Jednu kljavu su mi duplo platili nakon što su je u plesnom zanosu srušili sa stalka, jedan Shure SM58 mikrofon mi ukrali, po jednom mixeru mi prolili pivo (samo se izdimilo iz njega) ... Ali manje više sve sam debelo naplatio kao za novo iako je bila riječ o rabljenoj opremi. Ne diram nikoka dok mene ne dira. Ali kad me netko počne hebat bez razloga, e onda bjež. Sa svojom visinom i težinom znam dobro na kog se mogu postavit i kako ću proč. Istina Bog znao sam dobit, ali sam puuunnooo puta dao mnogo više batina.
... svaka cast, care sto si ostao hladne glave, ja bi puk`o garant. Treba imati zivaca za ovaj nas posao, zaista.....
E sad jedna kritika: Dosta klavijaturista koje sam cuo zanemaruju bas linije neke pesme i malo je okrnje.. dzej 99 zena da me vole.. ja sam otkidao na taj narodnjak samo zbog bas linije ali kad cujem kako neki ljudi to sviraju.. mislim ne samo bas nego i akordi
Comment