VICEVI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • elvir
    Ovaj baš voli da kuca
    • 27.06.2005
    • 309

VICEVI

BOARD KOMPJUTER

Fico ne uspeva da zakoci na crvenom svetlu, i svom silom se zabije u zadnjem delu najnovijeg BMW-a, koji ceka na semaforu ispred njega. Na displeju BMW-a se ispisuje poruka:
    - "Found new hardware. Install?"
  • elvir
    Ovaj baš voli da kuca
    • 27.06.2005
    • 309

PROGRAMERI

Kaze mrsavi programer debelom:
    - "Ako sam ja byte, onda si ti gigabyte!"

Comment

• elvir
      Ovaj baš voli da kuca
      • 27.06.2005
      • 309

- Znate kako se informaticari krste?

- "U ime Oca i Sina I Svetoga Duha ENTER!"

Comment

• elvir
        Ovaj baš voli da kuca
        • 27.06.2005
        • 309

- "Tata, reci mi, kako sam se rodio?"
        - "Dobro sine, znao sam da ces me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om.
        Kad je tata bio spreman za upload, primjetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete vise nije pomagao, 9 mjeseci kasnije nam je stigao zajebani virus..."

Comment

• Korgminator
          Ovaj baš voli da kuca
          • 11.03.2005
          • 401

HAHAHAHHAHAAH

Daj jos tih kompjuterskih ja sam nerd

Comment

• elvir
            Ovaj baš voli da kuca
            • 27.06.2005
            • 309

PA REKO DA ZAMJENIMO MALO SVAĐU SA SMJEHOM.
            JEL TAKO DA JE OVO BOLJE NEGO SVAĐA

Comment

• elvir
              Ovaj baš voli da kuca
              • 27.06.2005
              • 309

INFORMATIČAR NA BENZINSKOJ

Dođe informatičar na benzinsku pumpu i zamoli prodavača da mu natoči benzin! Prodavač ga pita: "95 ili 98?"
              A informatičar veli:
              - "Dajte mi XP!"

Comment

• elvir
                Ovaj baš voli da kuca
                • 27.06.2005
                • 309

6 MJESECI BEZ SEXA A JOŠ GORE BEZ INTERNETA

Dozivio informaticar brodolom i nasao se na pustom otoku. Dani, mjeseci su prolazili i vidi ovaj da ga nitko nece spasiti pocne on graditi nekakvu kolibu. Slozio on sebi kolibu, i ono fino zaspao... Kad ujutro se probudi a iznad njega stoji zenska ono plavusa, sisata, vitka ... i kaze ona njemu:
                - "Ajde ti dodji kod mene ja sam tu s druge strane otoka."
                Dosli oni kod nje kad vidi on, velika kuca, sve sredjeno, stednjak, frizider... Pita on nju:
                - "Pa otkud ti sve to?"
                - "Ma to sam sve pokupila s broda prije nego je potonuo..."
                Udje unutra, ona njega fino nahrani... Kaze mu neka se istusira, kao ono ima ona i toplu vodu ... bojler na generator... Istusira se on,izadje van a ono zenska skine grudnjak pa gacice ... i kaze mu:
                - "E sad cu ti dati ono sto cekas vec 6 mjeseci."
                A informaticar ce:
                - "Nemoj me zezat da imas i internet!!!"

Comment

• elvir
                  Ovaj baš voli da kuca
                  • 27.06.2005
                  • 309

P: Kako glasi kletva kompjuterasa?

O: Dabogda ti zena bila open source!

Comment

• elvir
                    Ovaj baš voli da kuca
                    • 27.06.2005
                    • 309

Popnu se Haso i Fata na potkrovlje. Stanu pored klavira i kaže Fata Hasi:
                    - "Kada stisnem dirku DO ti uturi, a kad stisnem RE ti izvadi."
                    I tako oni radili pola sata a onda kaže Fata Hasi:
                    - "Haso brate, odsviraj jedno kolce..."

Comment

• kreso
                      Šerif
                      • 28.04.2005
                      • 1100

Došo Mujo kući pijan ko čuskija kad na njega Fata.
                      Fata : Mujo, matere ti pa sve češ pare zalokat š'o s zaradio na baušteli. Od čega čemo živit ? Em stalno li ga samo piješ ! Vidi kakav si !!!
                      Mujo glasno opsuje pa do ormarića i izvuče iz njeg nekakav papirić, a kad ono račun za kozmetičke usluge ravno 100 €
                      Mujo : Jeli ! HIK ! A šta je onda ... HIK bona ovo, ako sam ja već pročerdo HIK sve pare na piće ???
                      Fata : Ma ljubavi, to sam za tebe učinila, da ti budem ljepša !
                      Mujo : A što misliš zašto ja pijem ? HIK !!! Pa da mi budeš ljepša !!!
                      u penziji !

Comment

• kreso
                        Šerif
                        • 28.04.2005
                        • 1100

Srušio se avion s Amerom, Rusom i Albancem negdje nad Amazonskom prašumom, kad hvala bogu sva trojica prežive. No uhvatilo ih pleme amazonki, a ono rasne plavuše, sisate, ma milina. Pičke kakvih nema na milje daleko ...
                        Kaže glavna od njih : Možete ostati s nama, ali uvjet je da nemate čune inaće vas moramo ubit. No da vam olakšamo muke čune čemo se riješit metodom alata što ste po zanimanju.
                        Uđe u šator prvi amer kad začuje se urlik.
                        Uđe potom rus, kad ono još jače urlikanje u trajanju barem 5 minuta.
                        Albanac sav problijedio pa upita svoju stražarku.
                        Albanac : Jelji, a zašto je prvi krik bio toljiko gljasn i kratak, a drugi jezivo gljasan i dug ?
                        Stražarka : Pa amer je po zanimanju mesar, pa smo mu čunu odrezali nožem. Rus je po zanimanju tokar, pa smo mu čunu tokarile dok mu nije otpala. A što si ti po zanimanju ?
                        Albanac : E, meni češ da ga ljižeš dok ne otpadne ! ;-)
                        u penziji !

Comment

• Alix
                          Stvarno kod kuće
                          • 14.02.2006
                          • 1546

Znate li šta kokoš misli dok je pjetao ganja oko kuće?

1.Krug (e nećeš me uhvatiti)
                          2.Krug (jes spor ovaj horoz)
                          3.Krug (da ne trčim možda prebrzo)
                          Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...

Comment

• Alix
                            Stvarno kod kuće
                            • 14.02.2006
                            • 1546

Amerikanac,Švabo i Slovena se takmičili na plivačkom maratonu.Morali su preplivati 5km i sad oni krenu sa starta...Amerikanac pliva 2km i kaže joj ne mogu više i utopi se...Švabo pliva 3km i kaže joj ne mogu više i utopi se...A slovenac pliva ko riba,kao de je došo 100m pred ciljem kaže joj ne mogu više i odpliva nazad prema startu...
                            Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...

Comment

• Alix
                              Stvarno kod kuće
                              • 14.02.2006
                              • 1546

Došli Mujo i Hase u Njemačku a po zanimanju bili kamiondžije...kaže njima gazda vozićete najsavršeniji kamion što ga imamo ali dobro pazite na njega...I tako onu dovezli u jedno skladište i kaže Mujo Hasi haj stani iza kamiona pa mi govori kako da vozim u rikverc jer nemam osjećaja..I tako ovaj malo vozi unazad i stane.Njemu će Haso:"još malo nazad!"...Ovaj još malo pa opet stane a ovaj će "još malo nazad!"...Ovaj opet po gasu a Hase njemu:"STOOOP!!!!" e haj sad vidi šta si napravio!!!

Comment

Working...
                              X