kakve su vase reakcije bile kada ste saznali da se voljena sa kojom vise niste zajedno udala!!! nebitno dali je to ljubav iz davnih dana ili skorije prekinuti odnos...
Bivsa se seretno udala!!saznah pree par minuta!!
Collapse
X
-
Ja sam baš danas sreo jednu svoju bivšu sa kojom sam bio prije 6-7 godina, mogu slobodno reći da mi je to bila i najozbiljnija veza, naravno ne uzevši u obzir sadašnju suprugu
i mogu reći da u mom slučaju vrijeme liječi sve!!!
Inače okolnosti pod kojima smo se sreli su baš onako bile fine, ja u šetnji sa 14-omjesečnom ćerkom a ona sa dvomjesečnom tako da smo imali puno tema za razgovor....Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš???
-
-
Svirati bivsoj na svadbi. naj bolji scenario za prevaru...idealnije ne moze biti. On pijan. Ona pijana,gosti pijani. Samo joj klimnes glavicom pustis midi fajl od desetak minuta neko kolce,taman i da kolege danu dusom,jednog zamolis da drzi svecu nad klavijaturom i lupa rukama po njoj,a ti u akciju....provereno radi....
Comment
-
-
Originalno postovano od miditone Pokaži PostSvirati bivsoj na svadbi. naj bolji scenario za prevaru...idealnije ne moze biti. On pijan. Ona pijana,gosti pijani. Samo joj klimnes glavicom pustis midi fajl od desetak minuta neko kolce,taman i da kolege danu dusom,jednog zamolis da drzi svecu nad klavijaturom i lupa rukama po njoj,a ti u akciju....provereno radi....
koja perverzija hahahahahah
Comment
-
Za jednu bi me sigurno zabolelo 

Comment