ee owako imamBehringer B215A i kad pustim neku farbu i kad pocnem da sviram jako mi susti....neznam sta joj je u cemu je kvar ..
Behringer B215A susti
Collapse
X
-
Peco druze , isto ti je to ili na suvoj ili na mikseti sa snagom .Prepostavljam da si signal za ulaz u aktivnu prikljucio iz line out na onoj mikseti , ili iz tape . E sad sto susti , e da proveri potenciometar za volumen mikrofona ako postoji na toj aktivci , ako je pojacan smanji ga . Posto sam elektronicar skinucu sa neta semu pa cu naosnovu iste reci u cemu je problem , mada ja mislim da nije nesto veliko .Zamolio bih te da mi se javis na pp hteo bih te nesto pitati o toj aktivnoj kutiji . Pozdravhttp://www.rlmusic.co.uk/rlm3/korg-ms20-vintage/

Comment
-
-
@pecadm
Nisi opisao da li se sustanje cuje iz visokotonca ili iz bas zvucnika ???
Ako se cuje sustanje i kad je VOLUME potenciometar na 0, onda nemoj da pokusavas ako nisi elektronicar. Nosi u servis. Nije to sitnica tipa kontakt, kabl i sl.
Comment
-
-
Najbolje je da odneses u servis da ti to pogledaju i utvrde sta je u pitanju,siguran sam da u Beogradu postoji dosta servisera koji ce da odklone kvar,to je najbolja varijanta jer ako pokusas nesto sam da uradis a nemas iskustva sa elektronikom samo ce s napraviti jos veci problem!
Comment
-
Comment