help

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • nidzabg87
    Banovan!
    • 28.01.2008
    • 33

help

Zanima me da li shure sm58 baza moze da radi na adapteru od akg-a ili bilo kom drugom adapteru? treba mi odgovor do veceras posto radim a ovaj moj adapter mi nesto nije siguran, malo su mu one zice labave

Ako su isti konektori,voltaža i amperaža trebalo bi da može...

Comment

• francuz
      Drugar foruma
      • 03.12.2006
      • 60

+ - proveri prvo gde se nalazi inace sto jaci to bolji moze i univerzalni sa promenom pola samo podesi voltazu .
      pozdrav

Comment

• Alix
        Stvarno kod kuće
        • 14.02.2006
        • 1546

Kupiš univerzalni adapter na kojem se može podesiti voltaža i miran si...(Većina ih ima i mogućnost promjene polaritete) a takvi adapteri su kod nas oko 7eur...Dakle buzašta možeš da ih nađeš..Pozdrav!
        Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...

Comment

Baš kako kolege kažu...buvljak je zakon...

Comment

• nidzabg87
            Banovan!
            • 28.01.2008
            • 33

hvala za odgovore carevi ste! definitivno idem na buvljak uskoro... ali do tada... ovaj moj shure adapter sto zeza ima INPUT:230V-50Hz 8W ; OUTPUT:12V-250mA 3VA ...a ovaj drugi koji bi da koristim: INPUT:230V-50Hz 60mA OUTPUT:12V-300mA 3.6VA ...da li je ok da koristim ovaj drugi? pretpostavljam da moze, al da pitam za svaki slucaj da mi ne bi svitnulo nesto
            Last edited by nidzabg87; 16.07.2008, 20:39.

Comment

• Beethoven
              Odomaćeni član
              • 15.03.2007
              • 605

Ma slobodno...Ja sam nekad koristio adapter od 1500mA/h!!!Nikad nije zezao ko sto zna da zeza originalni kad je slab napon...Normalno,jaci je i veci pa ne staje u koferce...

Slobodno shljakaj...

Pozdrav.
              JBL!

Comment

• jeftabgd
                Belaj boy
                • 16.01.2008
                • 654

Meni je daljinac mekoliko godina radio na onaj najbudjaviji adapter FIRST sa buvljaka pa sam pokodao kablic i sad vec duze vreme radi na adapter od telefona,od baze Panasonic.

Comment

• nidzabg87
                  Banovan!
                  • 28.01.2008
                  • 33

poz brate, vala hocu, ako si ti na hiljadu i kolko rece, onda da ga ja ne tupim za mojih trista

Comment

Working...
                  X