Sto mislite o stalku domace proizvodnje - rad kod kuce sa svojim materijalom i vještinama?? Da li bi to ispalo ok (za klavijaturu)
stalak domace radnje
Collapse
X
-
Ja i kolega smo napravili za mene stalak, nije nešto naročito dobar, ali služi svrsi. Bilo je jedan dan posla, koristili smo željezne cijevi, sve to sam imao tako da ništa nisam morao kupovati. Fino sam očistio i ofarbao tako da sada dobro izgleda. Ne bi ga ja ni pravio al pravi su skupi.
Evo i slika...Attached Files
-
-
pa ne mislimo da se uopste isplati da se zezas..
prvo...standardni stalci na rasklapanje ne kostaju toliko da se ne moze priustiti....imaju kakav takav dizajn...i nisu pre svega teski ,ne zauzimaju puno mesta.
da bi sam napravio stalak,treba ti materijal koji je lagan a izdzljiv.....pa alat za savijanje,varenje... cime da obradis i sto drugih vragova od farbe koja nije obicna do raspinjaca itd..
a sto se ovih skupljih tice spider i co. to nema sanse da napravis u ,,domacu radinost,, bolje odvoji onih par eurica i imas original ljudski uradzen stalak.
ima sigurno dobrih majstora koji bi to i mogli uraditi ali da li se isplati....ne verujem.Last edited by gega; 17.09.2010, 16:57.
Comment
-
-
To je istina da pravljeni nikada neće biti dobar kao kupovni. Najteže je postići to da stalak bude sklopiv...
A što se tiče spydera, mislim da nije dobro to što je na 4 noge. Ako bih ikada kupovo novi stalak to bi sigurno bio proelov tronožac
Comment
-
-
Savet
Moje misljenje je da je bolje kupiti ili neki koji vrsi posao ili dobar ko ima kesa,ali praviti,to je stvarno mukotrpno,znam iz caletovog iskustva,mucio se vario,krpio i na kraju smejurija a ulozio dosta...Zato bolje dati nego kukati jao nije dobro..
Comment
-
-
-
sve je to super i okej, ali npr. ja od sramote ne bih mogao svirati na stalku (Home made)
mada ima ljudi koji nemaju para pa sami naprave, svaka cast svima koji se trude, to bi valjalo za neke malecke svirke, al opet tu je i strah, zamisli nisi dobro zavario nosac, i u pola svirke ti pukne stalak i ode klavijatura, a ti u zemlju propade.......
Tko svira notalno, propao je totalno

Comment
-
-
Ja kad sam kupio kk20 Pa50 mi nije mogao nikako da stane na rukne pod normalnim uglom kad sam nisko sjedio i kad bi ga spustio, pa je moj otac navario 10 centimetara cijevi i oblijepio crnom trakom, i sve sredio vratio standardne cepove, i sada sto se tice duzine moze Pa2X stati na njega
Alestis bend, tu za vas.
https://www.facebook.com/pages/-Alestis-Band-/214815251928691
Comment
-
Comment