Boje sa pc pocket-a

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • zsimonovic
    Odomaćeni član
    • 06.08.2007
    • 509

Boje sa pc pocket-a

Juce mi pricao jedan drug za jednog kolegu iz Kraljeva da vuce boje pomocu korga x5d sa pc pocketa.Trazi 50eur da ubaci u pc pocket programe od extrema,yamahinih,rolandovih klavijatura.Kaze da pomocu x5d vuce bas i kontru sa pc pocketa i da mu radi ekstra (verno).Menja boje na pc pocketu preko klavijature-midi.Verovatno onda mogu i semplovi da se ubace i vuku sa te spravice.Ima li ko takvog iskustva?Onda nema potrebe da se kupuju skupe klavijature ako moze ova spravica da zavrsi posao.Taj moj drug ima roland xp50 i namerava da napravi kombinaciju sa pc pocket-om.Po njegovoj prici sa tim bi resio problem semplova,harmonika,buzukija,itd sto nema xp50.To sam juce cuo pa rekoh da podelim sa vama!
  • romario
    Stvarno kod kuće
    • 22.12.2004
    • 1294

Malo mi je teško u to povjerovati.
    A ti javi kad malo to provjeriš,o čeme se radi.

Comment

• elmagio
      Vredan član društva
      • 13.03.2008
      • 120

Uh teško mi je vjerovati u to, iako bi mi bilo drago da je to moguće. Ako je na pocket-u Windows mobile 6 onda bi trebao imati neki program koji bi radio na tim Windowsi-ima? Što ipak nevjerujem da postoji.
      Neki dan sam probao na kompjuteru spojiti Vsampler i PA500(uz pomoć Skoricnik-a) i uspio sam. Sve radi OK. Izlaz mi je bio na običnoj integriranoj zvučnoj i bio je OK. Ja sam nakon toga razmišljao o polovnom laptopu sa instaliranim Vsamplerom na njemu + PA500.

Comment

• zsimonovic
        Odomaćeni član
        • 06.08.2007
        • 509

Ako nesto jos saznam ja cu javiti!

Comment

• Vaxter
          Godfather
          • 25.12.2004
          • 3819

Vuci boje sa pocketa zaboravi...
          Probao sam, i to nema shanse da normalno radi...
          Pokushao sam da portujem neke soft samplere za pocket i to nikako ne moze da radi kako treba...
          Nemash dovoljno jak procesor, nema dovoljno memorije i zvuchna je skoro pa software-ska...
          Jedino shto mozda chovek to vuche sa onih mini pc-a tipa ASUS EEEPC, MSI Wind i sl.
          Sa njih to, uz neku solidnu externu zvuchnu i moze da radi...
          Ne znam ni jedan pocket trenutno koji hardware-ski moze lepo da podrzi software-ski sampler...

PlanetGriff is the home of Griff, the Portable Audio Studio for PocketPC.

JE trenutno najjachi projekat za tako neshto, ali ni on nije bash sjajan...
          I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Comment

Working...
          X