dugmetarska klavijatur sa midijem?

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • profmiso
    Početnik forumacije!
    • 07.10.2007
    • 17

dugmetarska klavijatur sa midijem?

dugmetarska klavijatura sa midijem?
    da li basovi rade kao na harmonici????
    i sta je najbolje od dugmetarskih klavijatura sa midijem?
  • jeftabgd
    Belaj boy
    • 16.01.2008
    • 654

Svaka klavijatura moze da se prepravi na dugmetarsku.Samo je stvar ukusa i izbora sta ce ti vise odgovarati u levoj ruci.Meni je va-76 ceo preradjen na dugmetaru,u levoj ruci dve ipo oktave pa rastojanje30-tak cm,pa desna strana.Leva strana je apsolutno ista kao i desna ali imas varijante da ti bude samo 3 reda u levoj ruci,dur,mol i dim,imas varijantu da ti pstane klavirska u levoj ruci(ja sam tako radio par meseci,ali sam svirao kao djak prvak pa mi puko film i sve sam preradio na dugmice),a imas i varijantu gde od starih ELKA ILI FARFISA,orgulja izvade basove,uglavnom 96,koji su isti kao na harmonici pa to ugrade na levu stranu.Sve su kombinacije moguce,samo dobro razmisli sta ti najvise odgovara.

Comment

Jeli ima neka dobra stranica za skidanje muzike u midi formatu.Poz!!!

Comment

• Alix
        Stvarno kod kuće
        • 14.02.2006
        • 1546

###Jeli ima neka dobra stranica za skidanje muzike u midi formatu.Poz!!!###

Drug ne čitaš pravilnika...Molim te pročitaj ga!
        Za sad imaš opomenu,NE smeš da tražiš MIDI FAJLOVE ili SAJT S NJIMA...
        Molim te ako ti šta treba kontaktiraj na PM (Private Message) a ne ovako na forumu...
        Takođe si prekršio pravilo što postavljaš pitanje u pogrešnoj temi...
        Za sad opomena a za ubuduće molim te čitaj pravilni i poštij ga...Pozdrav!
        Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...

Comment

• Belja_SO
          Drugar foruma
          • 14.04.2005
          • 59

eee da sam ja trazio te glupe,odvratne,jadne fajlove odmah bi leteo

Comment

Working...
          X