Dallape Supermarstro cena

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • sale_band
    6. sekretar SKOJa
    • 07.07.2011
    • 1208

Dallape Supermarstro cena

Zdravo,
    Interesuje me u kom cenovnom rangu se krecu ove harmonike i da li su dobre. Koja he razlika u odnosu na guerrini i sl.

Evo i slika
  • nele1
    Ovaj baš voli da kuca
    • 07.09.2006
    • 491

Druze toje odlican istrument ako je nadjes tako 74 do 80 tih
    cena imaju je dva moja ucenika i kosta odprilike kao i guerrini izmedju 4-5.000 e
    sto je super cena ako nadjes ovo godiste sto sam ti naveo
    NELE 1

Comment

• ken53
      Početnik forumacije!
      • 19.03.2017
      • 5

Imao bih jedno podpitanje. Da li je to cijena u Njemackoj ili na Balkanu? Posto sam i sam zivio u Berlinu dobro se sjecam u forumu na Steglicu su to bile cijene. Ali ne znam u uslovima besparice da li su cijene dole ipak nesto pale. I ja sam sretni vlasnik jedoe takve i slazem se da je to odlican istrumenat za profesionalce, mada bi ga ja rado zamjenio za dobru Guerrini.

Comment

• nele1
        Ovaj baš voli da kuca
        • 07.09.2006
        • 491

Druze harmonike su kupljene u Srbiji inace ko zna sta je to nece da proda bez 8.000 minimum samo godiste govori sve , ja sam ih probao ubijaju na mestu i desna ruka opasno radi
        NELE 1

Comment

• shtimerserviser
          Moderator
          • 03.04.2008
          • 341

Ne dopadaju mise automati na primu, ako svaki za sebe ukljucuje ! ( nije sa zicama )

Comment

• Amater_svirac
            Vredan član društva
            • 25.08.2012
            • 106

ha ha

Klavirstimer, kratko, glasno... ali nejasno

Comment

• shtimerserviser
              Moderator
              • 03.04.2008
              • 341

Ko poznaje dobro Dallape, zna da starije harmonike umaju i drugaciji automat ne ko sadashnji ustaljeni sa zicama za finu regulaciju. U svakom mom komentaru trudio samse da budem kratak i jasan. Pozz.

Comment

• nele1
                Ovaj baš voli da kuca
                • 07.09.2006
                • 491

Ma ja kazem staro je staro tosu opasni istrumenti ovo novo je tesko sr....
                nikad vise nece da naprave kao Artist 6 Setimio Soprani N,L,M seriju
                takodje Skandali super 6 i president Guuerrini od 78-81 godine,
                ove nove bilo koje nemogu ni jednoj superior 2 ili superior 3 da prismrde ni jednu cetvrtinu
                tu masnocu tona nece nikad da ponove a ni dirke
                Dodato:
                za superior 2 i 3 mislim dotamo od 73 pa do 81-82
                Last edited by nele1; 23.03.2017, 01:01. Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
                NELE 1

Comment

• zaki1
                  Vredan član društva
                  • 24.02.2011
                  • 142

Evo da i ja pitam , sad kakva je razlika "Dallape organtone " takodje klavirka, prodaje se na Ebay , Australia, , za3200 Dolara australijskih, i "Sale band " je u australiji , pa mozda mu to pomogne da se odluci , a i ja bih voleo da imam takav instrument iako se ne bavim provesionano muzikom.

Comment

• nele1
                    Ovaj baš voli da kuca
                    • 07.09.2006
                    • 491

Druze bezi od Organtone toje mnogo gora harmonika od supermaestro za nase potrebe
                    ona je 3+1 nemaklarinet registar ,a bez njega je smak sveta
                    NELE 1

Comment

• makl
                      Ovaj baš voli da kuca
                      • 26.01.2013
                      • 396

Ovo sto nele prica u pravu je...imao sam prilike probati nekoliko Guerrinija iz 70-ih (i sam imam jednu iz 80-ih),i probao sam jedan scandalli super VI iz kraja sezdesetih. Mogu vam reci da je ovaj scandalli imao strasan ton, a i guerriniji. Od novih harmonika izvrtio sam sve i svasta, honere, senerelini, i slicno, pa i neke kopije guerrinija, ali nisu ni blizu niti jedna. Tako da ja da uzimam nesto uvijek bio isao na seriju iz 70-ih i 80-ih.

Comment

Working...
                      X