Korg Pandora Mini

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • Dell
    Satriani
    • 22.07.2008
    • 2525

Korg Pandora Mini

Evo jedne zanimljive stvarcice sto je Korg izbacio, poslao mi prijatelj da vidim. Kako sam ja shvatio, radi se o ritam masini (samo bubanj) i gitarskom procesoru u jednom. Sta mislite koliko ce ovo bit upotrebljivo gitaristima umjesto npr. loop masine i hoce li se bubanj uopce koristiti u ovoj spravi u zivoj svirci (npr. gitarist plus basist, a sve zbog toga sto cini mi se nema fillova)? Isto tako, hoce li kompaktnost i jednostavnost upotrebe bit konkurencija renomiranim i dokazanim proizvodjacima procesora kao sto su Vox, Zoom ili Boss?

The Pandora mini delivers world-class amp models and effects into a compact processor. Loaded with 158 types of amps and effects, you'll never run out of sounds with this Guitar Multi-Effects Processor.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=SXWokyqEk2E[/media]
    Last edited by Dell; 30.08.2011, 19:26.
    I'm the one who knocks...

sigpic
  • aleksandar72
    Odomaćeni član
    • 08.05.2009
    • 778

Pocevsi od PX1 pa do Mini...sve su to "training machines" :-)
    Kako svirati Live bez Fillova i Start-Stop funkcije?
    Poznajem samo jednu spravu kojom se moze odraditi LiveJam:
    Boss Jam Station JS5
    Imao sam na vise navrata Pandore,sve OK,ali nikad se nisam usudio da ih sviram u zivo...za training N°1
    Mislim da je to i cilj KORGovog marketinga...
    "Why there is no such thing as RMS watts or watts RMS' and never has been"

Comment

• Dell
      Satriani
      • 22.07.2008
      • 2525

a samo kao procesor?
      I'm the one who knocks...

sigpic

Comment

• aleksandar72
        Odomaćeni član
        • 08.05.2009
        • 778

Kao procesor DA, ali ne u kombinaciji sa nekim pojacalom,nego direktno u mikser. Sve od PX3 pa nadalje je OK!
        Za manje stvari i kome ne treba FootBoard tj fleksibilnost Boarda na sceni...pun pogodak!

Pozz
        "Why there is no such thing as RMS watts or watts RMS' and never has been"

Comment

• mirandess
          Odomaćeni član
          • 22.09.2010
          • 682

Hmmmm dobra stvarcica, @ Dell ovo dari uzimamo za rodjendan
          Tko svira notalno, propao je totalno

Comment

• majkovc
            Početnik forumacije!
            • 23.09.2008
            • 1

ja imam ovakvu, slicnu stvarcicu, samo malcice vecu... pandora px 4D
            Cini cuda i u hladnoj vodi, sto bi se reklo
            Od ritmova, tunera, boja i effekata, preko snimanja, sve sve al bas sve za vjezbu i manje svirke. Nije joj dzaba ime PANDORA
            Jeste da je nova 100 e al vrijedi svake pare. Topla preporuka svima koji nemaju para za skuplje stvari a treba im gitarski ili bass procesor

Comment

Working...
            X