Pozdrav uvazene kolege i kolegice
. Da li je neko od vas radio mjerenje sobe sa ovim programom? Trebao bi pod hitno uraditi mjerenje svoje sobe pa ako je neko vec radio bio bi mu zahvalan da mi malo pomogne oko REW-a.
. Da li je neko od vas radio mjerenje sobe sa ovim programom? Trebao bi pod hitno uraditi mjerenje svoje sobe pa ako je neko vec radio bio bi mu zahvalan da mi malo pomogne oko REW-a.
Pozdrav!
Akustika je rupa bez dna i tu je teorija milion milijardi, prakticnih i naucnih. U principu i nemam vremena da je izucavam mada kamo srece da sam mladji 20 godina bila bi sugurno druga prica. Meni je u cilju da koliko toliko odeadim svoju sobu da bi mogao poceti sa nekim semi-profi home recording-om. Zato sam i htio da prvo izmjerim sobu, vidim koji trenutni haos vlada u njoj i polako je "pokusati" srediti da to lici na nesto i da zvuk bude koliko toliko korektan a ne da radim i stvaram ili uopste slusam muziku u "zvono" efektu kakav je ustvari trenutni zvuk u mojoj sobi. Naravno nije sve ni u akustici sobe i mozes imati savrsenu sobu i najskuplkju opremu i opet nista ako nemas pod 1. uho a onda znanje mada i akustika sobe u kojoj radis igra ogromnu ulogu. @Vex evo tutorijal pa odradi ovako kako je objasnjeno. Sa cime si radio mjerenje , koji mikrofon , zvucna , monitori i u kojem ti je polozaju bio mikrofon ???
Comment