Blokada u glavi - Kako povuci plug-in u Sony sound forge 7.0 ????

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • DjoleBn
    Ovaj baš voli da kuca
    • 18.06.2007
    • 303

Blokada u glavi - Kako povuci plug-in u Sony sound forge 7.0 ????

Sam naslov govori problem?! Kako povuci neki plug in u sony sound forge 7.0?
    Korg4Life
  • mykeli
    Veteran
    • 07.06.2005
    • 858

Hoces neki odredjeni ili sve plugove koje si instalirao da ti se vide u forgeu?
    Procitajte pravilnik!

sigpic

Comment

• DjoleBn
      Ovaj baš voli da kuca
      • 18.06.2007
      • 303

Pa ako je moguce sve da povucem sto sam instalirao, nikako ne mogu da ih nadjem?
      Korg4Life

Comment

• Marco7
        Stvarno kod kuće
        • 15.11.2005
        • 1898

Djole idi u opciju DX favorites pa idi na Recreate by Plug-in Name i on ce sam da ti nadje sve plug inove koje imas instalirane i sve ces ih videti u u istoj opciji!Znaci posle ce ti u opciji DX favorites pokazati sve plug inove Aj ako se ne snadjes javni se na msn
        Marco

Comment

• DjoleBn
          Ovaj baš voli da kuca
          • 18.06.2007
          • 303

Markane ajd na msn?
          Korg4Life

Comment

• Alix
            Stvarno kod kuće
            • 14.02.2006
            • 1546

BLOKADA U GLAVI---Dobra tema,može se u njoj napisati i kako blokira glava na svirki...
            Meni se sinoć desilo da nisam znao odsvirati fošpil od Kemala-Došao sam samo da te vidim iako sam je sviro X-puta...Dođe neka blokada i ne možeš da povjeruješ...eto vidim da nisam jedini kome "blokira"...
            Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...

Comment

• DjoleBn
              Ovaj baš voli da kuca
              • 18.06.2007
              • 303

Sto se tice problema hvala KOLEZI MARKANU na pomoci, rijesili smo problem tako sto smo reinstalirali sound forge...

A sto se tice blokade, druze Alix, sinoc ista stvar, od Kemala pjesma Rekla si mi da ne volis zimu..... Ma nema sanse... Blokiralo... Prekid filma.
              Korg4Life

Comment

• neconix
                KRVAVI
                • 21.10.2006
                • 484

Ja sam sad trenutno u blokadi,hocu da napisem nesto a ne znam sta......!
                don't worry,be happy,and drink 'ladno Jelen pivo!

Comment

• No.1
                  Odomaćeni član
                  • 03.04.2007
                  • 721

Originalno postovano od Alix Pokaži Post
                  BLOKADA U GLAVI---Dobra tema,može se u njoj napisati i kako blokira glava na svirki...
                  Meni se sinoć desilo da nisam znao odsvirati fošpil od Kemala-Došao sam samo da te vidim iako sam je sviro X-puta...Dođe neka blokada i ne možeš da povjeruješ...eto vidim da nisam jedini kome "blokira"...
                  Alixe proveri Firewall mozda ti bio ON (recomanted)

Comment

Working...
                  X