style works - klavijature

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • antalus1000
    Vredan član društva
    • 01.05.2007
    • 193

style works - klavijature

da li je neko uspeo da poveze klavijature sa style worksom?
    ako jeste ima li neko podesavanje u samom programu da bi prepoznao klavijaturu?
  • fico
    Pravi prijatelj foruma
    • 06.05.2004
    • 613

Koliko sam ja do sad primetijo tako nesto ne ide .Imas opciju import i export samo ona je misljena za neki sekvencer program .A nevidim ni razlog zasto bi ju vezao na style works.

Comment

• sreleristic

Pozdrav ficu.Hvala za pomoć i savjet.

Comment

• marco
        Odomaćeni član
        • 29.02.2004
        • 668

Povezuje se midi kablom, na in i out. A jedino sto se dobije sa tim jeste da cujes ritam koji konvertujes preko ton generatora klavijature, odnosno na klavijaturi. Koliko se secam ne mozes da posaljes ritam direkt u klavijaturu, bez diskete.

Comment

• antalus1000
          Vredan član društva
          • 01.05.2007
          • 193

na to sam mislio a ako je klavijatura povezana sa tim programom jel mogu da odsviram prelaz na kalvijaturi recimo na njoj da cujem kako radi ili mora da se pritisne prelaz u samom programu da bi se culo?

Comment

imal jos onih koji nisu nasli style works

Ima, ali su pronašli BAN ! Nov si i žicaš ili nudiš zaštičeni software ! Pročitaj pravilnik da nebi odmaro jedno mjesec dana.
            Last edited by kreso; 25.02.2008, 10:23.

Comment

• marco
              Odomaćeni član
              • 29.02.2004
              • 668

Originalno postovano od antalus1000 Pokaži Post
              na to sam mislio a ako je klavijatura povezana sa tim programom jel mogu da odsviram prelaz na kalvijaturi recimo na njoj da cujem kako radi ili mora da se pritisne prelaz u samom programu da bi se culo?
              E koliko se secam, komande (prelaz intro ending) zadajes na programu.

Comment

Working...
              X