Koji program za pustanje matrica na nastupima? Ali da moze tonalitet i tempo da se menjaju,da se prelazi sa pesme na pesmu bez pauze,nesto poput vanBasca za midije? Hvala!
Program za rad sa matricama za zive nastupe
Collapse
X
-
Svaki iole napredniji program za pustanje mp3 fajlova ima neki crossfade za prijelaze tipa atomixmp3 ili winamp, a sto se tice mijenjanja tonaliteta, ne mislim da ces lako nac neki program koji ce ti to uradit a nece promijeniti frekvenciju fajla. Postoje programi za to, ali su sigurno skupi.I'm the one who knocks...
sigpic
-
-
Skini si AIMP na njemu sam ja mjenjao tonalitete ali na mp3 formatima. sličan je winampu ali ima te neke dodatke. ne znam dal cita midi. nista te ne kosta
Dodato:
Sad sam trazio po netu i našao na zanimljiv program za puštanje matrica po imenu KaraFun, ne znam koje su mu mogučnosti ali isprobaj pa češ vidjet.
Comment
-
-
svaka cast,to je to,hvala veliko,tek sad videh ovu temu,pozzOriginalno postovano od nesaband Pokaži PostWinamp i koristi plug in za njega koji se zove Pace Maker,mozes tu cak i namestiti listu koja ce da pamti tonalitet,tempo koji mu ti zadas.
ja sam ga probao i radi ok,cak mozes da ides iz pesme u pesmu.
Comment
-
Comment