naime hteo bih malo da se pozabavim sa ovim programom \, da ga spojim sa pa800 i da se malo igram sa ritmovima i tako to,, ali nikada nisam imao prilike da se sretnem sa ovim programom ili da od nekog vidim kako se sa njim radi,, pa bih zamolio nekoga ko se u to razume da mi posalje ili stavi na download neko uputstvo,, po mogucstvu na srpskom o cubase ili nesto slicno da bih se malo bolje upoznao sa ovim,,, hvala vam unapred...
pretrazio sam teme i nisam naisao na nesto slicno,, ako postoji ja se izvinjavam sto nisam video......
Dodato:
da li je moguce da niko ne zna nista oko ovog programa,, ili niko nece da pomogne,, u svakom slucaju hvala vam na pomoci !!
pretrazio sam teme i nisam naisao na nesto slicno,, ako postoji ja se izvinjavam sto nisam video......
Dodato:
da li je moguce da niko ne zna nista oko ovog programa,, ili niko nece da pomogne,, u svakom slucaju hvala vam na pomoci !!
ovaj donji) i tako udri. Obrati paznju, da ako budes transponovao bubanj traku sve ce da ti se poremeti. Eto.. Ja mislim da ti je ovo otprilike dovoljno za neke manje izmjene na ritmovima i tako to.. Pravljenje ritma ispocetka od nicega je vec druga prica... Pozdrav i srecno!
Comment