imal ko jv ritmove za pa50

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • Emko_
    Banovan!
    • 17.08.2008
    • 4

imal ko jv ritmove za pa50

trebaju mi dobre ritmove od juznog vjetra za korg pa50 imal ko koju ponudu?? hvala
  • klavijaturista
    Vredan član društva
    • 30.12.2005
    • 294

kolega pogledaj u download imas stvarno veliki izbor JV ritmova!pozdrav!!
    Ako hoces da se obogatis idi medju siromahe..!?.?!

Comment

• Emko_
      Banovan!
      • 17.08.2008
      • 4

ma gledo sam vec al nisu mo tolko dobre
      treba mi nesto malo jace posto volim jv svirati
      Last edited by Vaxter; 21.08.2008, 01:14. Razlog: Ne citiraj ako za to nema potrebe!

Comment

• gogi-japanac
        Vredan član društva
        • 05.04.2008
        • 159

Posto volis JV onda ti treba i adekvatna klavijatura koja ce da izbaci taj ton,a ti sa PA50 ma koliko god style bio originalan nece izlaziti nikako jer kao prvo nemas sempler a za ton JV su ti najbitniji bas upravo:bubanj i bass.

Inace na sajtu ima 80% dobrih ritmova za JV.

Verovatno si ti uboo bas neki koji nije lepo obradjen ili je neko radio na svoju ruku.

Pozdrav!!!
        Bolje Je Da Se Muskarac Rodi I Bez "One" Stvari Nego Bez Srece......Ako Ima Srecu Porasce Mu I Ona Stvar

-Mirko Filipovic-

Comment

• GALA
          Kao kod kuće
          • 21.06.2007
          • 829

Kao sto Gogi kaze..nemas instrument za taj stil muzike....bez semplera nece ici
          Panonica Band
          Panonica Studio

Comment

• harepa50
            Banovan!
            • 28.05.2008
            • 824

Jarane kako tebe slusa onaj moj set imas dobrih ritmova jv

Comment

• MilaN B.N.S
              Vredan član društva
              • 27.01.2008
              • 222

Samo da vam kazem,vas dvojica,ni malo u pravu niste.....Nemojte tako pricati o istrumentima,sve je moguce srediti lepo i odsvirati. Sad ce covek pomisliti da baci klavijaturu. Poslacu ti ja neke sad setove,na privatnu poruku. I posle ovde ovim momcima reci da li su dobri da se uvere. Sve je moguce lepo srediti i bubanj i bas i sve,krace receno,sve se moze kad se hoce! Javi se na privatnu!
              "Ne cini drugome sto ne zelis sebi"...

Comment

• ognjen-ogy
                Banovan!
                • 11.09.2007
                • 150

Psiho jarane, svaka tebi čast, ali Gogi i Gala su sasvim u pravu !
                Može se ono srediti, ali bez semplera neam teorije da zvuči na pa50 kao recimo kod mene na pa800 ma koliko sređivao ..... POZDRAV ZA SVE VAS !

Comment

• daliborkorg
                  Vredan član društva
                  • 14.08.2007
                  • 217

PA50 i juzni vetar? Ne moze to nikad da zvuci originalno. Ako imas sempler za bubanj i bas onda je to druga prica ali samo pa50 tesko da ce ti zazvucati. Pozz.

Comment

• GALA
                    Kao kod kuće
                    • 21.06.2007
                    • 829

JV bubanj je naj vaznije u jv ritmu on nosi one glavne stavke i prepoznatljivost jv-a..a bez tog bubnja necew zvucati jv orginalno,zato covijeka i brka to,misli da ritmovi nevaljaju,ritmovi jesu jv al nema jv bubnja i nelici zbog tog na jv
                    Panonica Band
                    Panonica Studio

Comment

• Darko88
                      Ovaj baš voli da kuca
                      • 03.02.2008
                      • 348

Cak stavise ima ritmova specijalno radjenih za set jv bubnja a neko moze recimo skroz pogresno da postavi elemente bubnja da ne bude bas drum lupam sad na b1 fus na fis i tako dalje, i kad ubacis neki drugi bubanj to je kao lonci i serpe da udaras varjacom. Jedino da se nadje specijalno za pa50 ali tu ce jedino da bude originalan ritam a od originalnog sounda nema nista bez semplera. PozZ

Comment

• Alix
                        Stvarno kod kuće
                        • 14.02.2006
                        • 1546

Imo sam PA50 prije 3-4 godine (ako ne i više)...I evo KAKO MOŽE DA PA50 zvuči JV...
                        Ne sjećam se koje godine je naš veliki prijatelj JAZZ (koji nam jako nedostaje na forumu),stavio svoj legendarni (najbolji u ta vremena) set pod nazivom JAZZ.SET...Na njemu je bilo dosta klavitetnih JV stvarni i Drum Kitt-ova...Čak mi se čini da je bio jedan DrumKit pod nazivom Yamaha JV (nisam 100% siguran),i s tim setm je zvčalo više nego zadovoljavjuće...Dakle ako SI isprobo sve sa Download centra,ja ti kažem DA NISI...Kad budeš imo toliko živaca da pregledaš preko 500 i više setova onda si fenomen,a do tada brate baci se u Download i skidaj...Ništa ružno s tim nisam mislio reći ali OVDJE ako ne nađeš stvari što ti trebaju,nigdje drugo ih nećeš---100%...
                        Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...

Comment

• gogi-japanac
                          Vredan član društva
                          • 05.04.2008
                          • 159

Originalno postovano od GALA Pokaži Post
                          JV bubanj je naj vaznije u jv ritmu on nosi one glavne stavke i prepoznatljivost jv-a..a bez tog bubnja necew zvucati jv orginalno,zato covijeka i brka to,misli da ritmovi nevaljaju,ritmovi jesu jv al nema jv bubnja i nelici zbog tog na jv
                          Ovo je najtacnija i najkonkretnija konstatacija koju je GALA izneo za ovu temu.

Ti Emko nemoj da se razocaravas na ove nase komentare nego pa50 u oglas i uzimaj nesto sto ima bilo kakav sempler,a kao alternativu imas i jeftinije resenje a to je da sledis primer GALE,on je na svoj VA76 ako me secanje ne vara,povezao Akai sampler.
                          Ja sam slusao njegove uzivo snimke i mogu reci da to zvuci jos vernije nego na PA80,PA800 i sta ti znam jos.
                          Tako da toplo bih ti preporucio ako se vec bavis juznjacima,lepo dodas jos sampler Akai na PA50 i sebi olakasas posao sto se tice zvuka i $$$$$$$.

POZDRAV...!!!!
                          Bolje Je Da Se Muskarac Rodi I Bez "One" Stvari Nego Bez Srece......Ako Ima Srecu Porasce Mu I Ona Stvar

-Mirko Filipovic-

Comment

• GALA
                            Kao kod kuće
                            • 21.06.2007
                            • 829

Evo snimci VA7 povezan na Akai..znaci dosta jeftina solucija a da zvuci super ,znaci na Pa50 dodas nekakva sempler modul..moj prijedlog jeftinije solucije...
                            Evo snimci:

Panonica Band
                            Panonica Studio

Comment

• harepa50
                              Banovan!
                              • 28.05.2008
                              • 824

Ja sam sebi snimio dobar jv set na pa50, i pravo dobro zvuci..originalno..nemam nikakvih problema sa JV ritmom i bassom zato sto su mi drums i kits koji su potrebni za taj ritam snimljeni na user dk, tako da se nemam sta zalit na klavijaturu...pozdrav

Comment

Working...
                              X