Potrebna mi je amadeus rumba sa ovog snimka za pa800,znam da ova rumba ima u nekom setu za pa3x i ako moze ko ima u pa3x da konvertuje i postavi na forum za pa800 a jos bolje bi bilo ako ima za pa800.
Potrebna rumba
Collapse
X
-
kakva drla, ja ovde samo cujem neku svirku, ostalo plasticno do j. zar ovo se smatra necim sto zvuci?? nemos verovat haha, pa moj g1000 ovo pojede za veceru i za jutro, produkcijski zvukom .. nemam sta da ga hvalim, al ne cuh ja jos bolji neki zvuk , da cujem odma bi ga u izlog. novo je vreme, 2013, a vid ovo? cim se vi zadovoljavate? i onda kazu ne valja razglas. ovaj ritam sramoti pa3.Last edited by branoy; 21.04.2013, 21:36.Virus Bend (Samac-Modrica)
Music studio Branoy
BiH-Republika Srpska-Samac
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
Comment
-
-
ma necu dalje uopste, samo ne kontam gde taj zvuk sa 3000eu klavijatura. msm mora bit bolji ili dal moze?!, ne mogu da verujem da u ovoj 2013 13 god ispred g1000 ovakve rumbe i zvukovi plastike. ja ne bi mogao svirati sa ovim, cast vama hahaVirus Bend (Samac-Modrica)
Music studio Branoy
BiH-Republika Srpska-Samac
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
Comment
-
-
kolega @nemanja 1982 meni nije potrebno da zvuci isto bubanj kao na pa3x,samo mi je potreban ritam.
Dodato:
@acakasper postavi rumbu u download,a kolega @formula95 neka skine i proba da konvertuje za pa800.
Comment
-
Comment