pozdrav svim kolegama . dali ima neko neke dobre semplovane ritmove za yamahu tyros 2 ako neko ima neka se javi hitno mi je nemam nista
potrebni dobri ritmovi za tyros 2
Collapse
X
-
to što tražiš nećeš ni da nađeš, dok sam ne zagreješ stolicu i središ kako ti treba.....Originalno postovano od ado_radoTo je najvjerovatnije napon struje a to se cesto desava sa klavijaturama kada sviramo po tezgama gdje je varijacija struje ne stabilna!
Originalno postovano od tranzitSinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.Originalno postovano od caka012Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
Comment
-
-
A gde si trazio?zzOriginalno postovano od jovo61 Pokaži Postpa trazio sam ali nisam nista pametno nasao zzKo rano rani ceo dan zeva.
Comment
-
-
Kolega, kakvi su to semplovani ritmovi i sta podrazumevas pod "dobri"???Originalno postovano od jovo61 Pokaži Postpozdrav svim kolegama . dali ima neko neke dobre semplovane ritmove za yamahu tyros 2 ako neko ima neka se javi hitno mi je nemam nista
Ukoliko nemas ovde nista sto ti se svidja, moraces ili da zagrejes stolicu kao sto rece kolega u ranijem postu, ili ces morati da kupis od kolega koji prodaju ono sto vec ovde ima...
Ukoliko nemas nista, onda i ovo sto ima ovde je bolje nego to...
Comment
-
Comment