Potreban ritam za PA80 - O Jelo Jelo Jeleno

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • sadux
    Početnik forumacije!
    • 25.07.2011
    • 27

Potreban ritam za PA80 - O Jelo Jelo Jeleno

Pozdrav svima!

Da li mozda neko ima dobar Kec za Pa 80 da mi posalje..Za pesmu recimo: Oj Jelo,Jelo Jelena.. Ne mogu da pronadjem.

Hvala.

Ako je za tu pesmu onda to nije kec nego valcer...probajte za pocetak neki fabricki,cisto da ustanovite brojanje,da li je to ono sto vi trazite

Comment

• nikadvisekorg
      AJ LAV KORG
      • 09.12.2009
      • 1344

Ne bi se baš složio sam kolegom da je to klasičan valcer, a jeste 3/4 takt, po mogućstvu sa virblom na dobošu kao za 2. deo pesme ''2 galeba bela''...
      Originalno postovano od ado_rado
      To je najvjerovatnije napon struje a to se cesto desava sa klavijaturama kada sviramo po tezgama gdje je varijacija struje ne stabilna!
      Originalno postovano od tranzit
      Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
      Originalno postovano od caka012
      Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.

Comment

• sadux
        Početnik forumacije!
        • 25.07.2011
        • 27

Bas tako,nesto kao u pesmi dva galeba bela..
        Da,mozda moze da se iskoristi drugi deo tog ritma,ali da se koriguje malo.ali sigurno da postoji uradjen bas cist kec..
        hvala na odgovorima
        Last edited by sadux; 25.07.2011, 19:06.

Comment

Originalno postovano od nikadvisekorg Pokaži Post
          Ne bi se baš složio sam kolegom da je to klasičan valcer, a jeste 3/4 takt, po mogućstvu sa virblom na dobošu kao za 2. deo pesme ''2 galeba bela''...
          Ajde sad procitajte ponovo moj post i recite sa cime se konkretno ne slazete...dobro procitajte post?

Comment

• sadux
            Početnik forumacije!
            • 25.07.2011
            • 27

ah..moze da se iskoristi i iz stila - Vranjanka,video sam sad da ga imam..
            Stvar resena..

Comment

Working...
            X