Pjesme JV uz sporiji sa ritam

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • elmar
    Početnik forumacije!
    • 03.11.2006
    • 27

Pjesme JV uz sporiji sa ritam

Imam u svom repertuaru par pjesama Juznog Vetra.Momentalno trazim poznatije pjesme muskih izvodjaca JV u sporijem sa ritmu kao naprimjer,Sinan Sakic -Pokloni poljubac prijatelju starom. Jedno 4-5.Ako moze neko da mi pomogne oko toga bio bi mu zahvalan.
  • Dell
    Satriani
    • 22.07.2008
    • 2525

Sklonite case sa stola, Kad se vrate skitnice, Hajdemo dalje moja tugo, Oprostajna pesma, Gde si sada leptirice moja, Vidis li onu reku zelenu, ako mislis na sa-sa ritam, onda to nije taj ritam.
    I'm the one who knocks...

sigpic

Comment

• elmar
      Početnik forumacije!
      • 03.11.2006
      • 27

Mislio sam sa -sa ritam i to malo sporiji jel.Ili Jv beat.To je takodjer sa-sa jel tako.Imam ovako Pokloni poljubac prijatelju starom Sinan- Mi smo bili jedan zivot i kockar-Mile.Treba mi jos par.Sklonite case-sinan moze i ta.Nesto od kemala malovcica????Hvala

Comment

• Dell
        Satriani
        • 22.07.2008
        • 2525

oko neki beat ok, ili orijental, od kemala sto se sa sa tice imas ozeni me babo moj, moze i snezana mada je vise grcki ali kul, imas od sinana u sa-sa casa po casa i reci caso
        I'm the one who knocks...

sigpic

Comment

• ERKOOO
          Vredan član društva
          • 22.03.2004
          • 186

Kemal Malovcic - Zaljubljeni ostavljeni rastavljeni,Cvetaju lipe,Vrati mi srecu devojko!¨
          Sinan Sakic - Gradom se sapuce,Nije sreca u bajkama,Onaj je prosla bez bola,Trazis mnogo od zzivota!
          Mile Kitic - Ostavljas me,Ruzni snovi nestanite,Jasmina,Lazu me zelene oci,Ne pitaj me zaplakaces!
          Zene su kao vino...sto su starije sve vise lice na bure!

Comment

• aamerrrr
            Drugar foruma
            • 10.05.2011
            • 72

Mile Kitić - Mi smo bili jedan život
            Dodato:
            Hej vi hitri beli dani
            Dodato:
            Hej vi hitri beli dani probaj...
            Dodato:
            Sinan Sakić -Javi mi se
            Last edited by aamerrrr; 22.06.2011, 22:05. Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
            sigpic

Comment

Working...
            X