pomoc korg pa 800

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • macak1
    Početnik forumacije!
    • 14.01.2014
    • 9

pomoc korg pa 800

Molim za pomoc, naime kupio sam Korg PA800 pa su mi potrebne informacije. Mozda postoje negdje na forumu, ali zaista nisam u mogucnosti da pretrazujem forum pa bih se unaprijed izvinio ako ponavljam pitanja.
    Na PA800 postoji vec ugradjen (jedan ili vise setova , a neznmam koji su niti gdje se nalaze) pa me interesuje da li na postojeci set mogu dodati jos jedan set (bez brisanja prvog), i kako mogu saznati koji su setovi instalirani u Korga? takodje bih zamolio nekog da mi posalje uputstvo za pa 800 na e mai: xxxxxxxxxxxxxxxx , jer nemam privilegiju da downloadujem sa sajta materijal. Hvala unaprijed
    Last edited by casper; 19.06.2019, 08:27. Razlog: obrisana mail adresa
  • casper
    Super-Moderator
    • 14.04.2008
    • 5201

1. Pretraživanje na forumu je vrlo jednostavno i efikasno.

2. Pročitaj pravilnik foruma, obrati pažnju na točku 15.

Muzički forum YU-MIDI portala za muzičare, prevashosno klavijaturiste, ali i svi drugi u više nego dobrodošli. Sve o i za klavijature, kompjutere, samplere... Tu su boje, ritmovi i sve za aranzere i workstatione, saveti za gitare, bubnjeve, duvače, klavire...

3. Manual možeš skinut sa službene stranice.

株式会社コルグは、音楽を演奏、作曲するためのシンセサイザーやデジタルピアノ(電子ピアノ)、DJ機器、デジタル・レコーダー、エフェクター、チューナーまでさまざまな電子楽器を製造、販売しています。

4. U klavijaturi može biti upisan samo jedan set, kada upišeš novi, onaj postojeći se briše.

Comment

• macak1
      Početnik forumacije!
      • 14.01.2014
      • 9

Hvala vam na pomoci. Jos jednom se izvinjavam, narocito zbog lijenosti da procitam Pravilnik foruma u kojem je sve precizirano, ali kao i vecina tesko nam je nesto procitati (pa i kad kredit potpisujemo nio ne cita detaljno, a poslije se uhvatimo za glavu.) sve dok nas ne "opali" po glavi.
      Dodato:
      p.s. za uputstvo sam mislio na nasem jeziku , ali cu se snaci i na engleskom
      Last edited by macak1; 19.06.2019, 08:47. Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi

Comment

Working...
      X