Koja je ovo boja?

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • calevh
    Ovaj baš voli da kuca
    • 28.10.2008
    • 378

Koja je ovo boja?

Koja je ovo boja u forspilu?
    [media]http://www.youtube.com/watch?v=mPPRQZc0lo4&feature=player_detailpage[/media]
  • EmirTotic
    Moderator
    • 21.08.2008
    • 933

Ovo su dve boje sa DX serije pomesane, mozda i nisu ali mogu da se tako naprave. Dobio sam identicnu na klavijaturi. Inace, dobra je boja nema sta.
    Live a life you will remember.

Comment

• calevh
      Ovaj baš voli da kuca
      • 28.10.2008
      • 378

Emire pretpostavljao sam da su sa Dx serije, uostalom tako u zvuce Samo me zanima koje su, ako imaju nazive, da pokusam da nadjem, ako znas mozda?

Comment

• korg18
        Vredan član društva
        • 08.04.2009
        • 294

korg18

Ja mislim da je to neka terca gajdi sa DX-serije.

Comment

• calevh
          Ovaj baš voli da kuca
          • 28.10.2008
          • 378

Recite mi jel ima konkretan naziv, posto imam gomilu boja sa dx serija, ali nisu konvertovane za vsampler, pa ako znate koja je da potrazim, da konvertujem, pa da sviramo

Comment

• nemanja 1982
            Odomaćeni član
            • 23.01.2009
            • 594

E imam ja tu boju za Vsampler,sad cu da je uploadujem, pa vidi da li ti odgovara!Samo mislim da je ovo terca!!

Comment

• EmirTotic
              Moderator
              • 21.08.2008
              • 933

Evo kolega Nemanja ima tu boju koju trazis, a kod mene se konkretno zovu Micha i druga je Dx Funky ali je mesana sa Dx bojom fabricka. I da, stavis je naravno sa tercom. Nisam imao ovu ideju ranije, dobro zvuci bojica...
              Live a life you will remember.

Comment

• calevh
                Ovaj baš voli da kuca
                • 28.10.2008
                • 378

Dobra, super zvuci, i vrlo je upotrebiljiva. E sad je problem sto ja slabo upravljam sa vsemplerom, pa neznam kako da radim terce, pojma ja to nemam, jos se mucim, kako da menjam boje preko klavijature, i da podesavam balans, a kamo li terce Al nema veze kolega, postavi je pa cu ja pokusati da izvucem nesto. Hvala vam puno, svima, na brzim odgovorima, i na uploadu naravno, jos kad bi mi neko pomogao sa gore navedenim problemim, bilo bi extra

Comment

• nemanja 1982
                  Odomaćeni član
                  • 23.01.2009
                  • 594

U Vsampleru nemas opciju MONO,da bih svirao sa nekim gajdama nesto!Ja sam uploadovao boju,vidi da li ti odgovara,dosta je indenticna!
                  Pozdrav!!

Comment

• mimiki
                    Stvarno kod kuće
                    • 04.10.2007
                    • 1074

brate ovo je obična gajda koja mislim da ima u svakom setu,ne znam koju klavijaturu imas ,moras ubaciti neki set gde imaju napravljene terce i onda samo ubacis gajdu u tercu i snimis performans
                    sigpicdok na ruci imas prst ne mora da bude cvrst!

Comment

• mladenkom
                      Ovaj baš voli da kuca
                      • 04.10.2007
                      • 308

sad cu ja napraviti temu kako se prave terce na v sampleru,mogao bi i ovde ispisati,ali bolje da ima zasebna tema,radi lakse pretrage
                      Welcome to the internet.
                      Where men are men,women are men and little girls are FBI agents.

Comment

• calevh
                        Ovaj baš voli da kuca
                        • 28.10.2008
                        • 378

Nemanja u Vsempleru nema, ali ja u klavijaturi imam. Hvala za upload, probacu pa se javljam.
                        Miki
                        Imam Roland exr-e2. Stvarno neznam kako da to uradim, prekjuce sam poceo sa radom u vSempleru, tek upoznajem program, iskreno, retko ko zeli da pomogne, postavljam pitanja niko ne odgowara, neznam u cemu je fora. Svaka cast momcima koji u se javili na pp, i pomogli mi koliko su mogli, ali ima puno stvari koje i dalje ne kapiram, i neznam, kao sto sam naveo u prethodnom postu. Neznam da li cu dobiti puno, ako predjem na neki drugi sempler, vidim da hvale dosta kontakt 3, 4. Ali nemogu da nadjem njegow download besplatno nigde.
                        Dodato:
                        I jedno pitanje za sve. Kada pravim boju sa tercom. To znaci da moram da odaberem skalu, u koju zelim terce. Tj. recimo, zelim, harmoniku, e sad mogu uraditi terce na toj harmonici za d-moll, i snimiti kao boju, pa za g-moll kao posebnu boju, jel se tako to radi?
                        Last edited by calevh; 26.12.2010, 19:51. Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi

Comment

• mladenkom
                          Ovaj baš voli da kuca
                          • 04.10.2007
                          • 308

evo napisao sam objasnjenje za terce u temi pa procitaj,ako nesto nije jasno pitaj,pomoci cu ti rado
                          Welcome to the internet.

Comment

• calevh
                            Ovaj baš voli da kuca
                            • 28.10.2008
                            • 378

Da ne otvaram novu temu, evo jos jedno pitanje sto se tice boje, u prvom forspilu, cira svira na dx. Narawno sa dx serije je, ali kako se zove, i ima li je neko, da li je ima na download?
                            [media]http://www.youtube.com/watch?v=wtpzpnEhxm8&feature=player_detailpage[/media]

Comment

• mladenkom
                              Ovaj baš voli da kuca
                              • 04.10.2007
                              • 308

zna li neko koja je ovo boja,koja ide posle improvizacije,od 3:08?

[media]http://www.youtube.com/watch?v=rIrrdGhn_Cs&feature=related[/media]
                              Welcome to the internet.

Comment

Working...
                              X