Pozdrav,
sviram u full bandu, sa akustičnim bubnjem, i posjedujem Korg Extrema (61), i sad sam u dilemi šta od dva navedena sinta kupiti...
što se tiče narodnjaka i boja koje idu uz tu vrstu glazbe, Extreme sasvim zadovoljava moje potrebe, a za ovo stalo, zabavjnaka i pop-rocka, trebam jednu od ove 2 sprave...
zanimaju me Vaša mišnjenja?
hvala
sviram u full bandu, sa akustičnim bubnjem, i posjedujem Korg Extrema (61), i sad sam u dilemi šta od dva navedena sinta kupiti...
što se tiče narodnjaka i boja koje idu uz tu vrstu glazbe, Extreme sasvim zadovoljava moje potrebe, a za ovo stalo, zabavjnaka i pop-rocka, trebam jednu od ove 2 sprave...
zanimaju me Vaša mišnjenja?
hvala
). Zvuci su mu prefektni, oni prepoznatljivi Kurzweil-ovski: topli, puni, kristalno jasni. Klavijatura kod K7 je poluotezana i odradjena odlicno, dinamika joj je vrhunska i ako ti treba klavirska svirka, mozes u keymapi da setujes dirku kao kod PC3K8 i dobices dinamuku klavira. Semplovi, koje ucitas, a ima ih mnogo, ostaju u klavijaturi i posle gasenja, zahvaljujuci fles ramu. A to je, slozices se, jako bitno u svirci, pogotovo kod nas, gde napon pada, nestaje struja itd..
Comment