triton classic prerada na dugmetarca

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • srkiboj_zr
    Vredan član društva
    • 16.04.2007
    • 140

triton classic prerada na dugmetarca

pozz svima..interesuje me da li neko zna nekog dobrog majstora za preradu klavijature na dugmetaru.hitno mi je jako
  • mikikg
    Vredan član društva
    • 04.12.2005
    • 103

Interesuje te mehanicka prerada ili na kontakte?

Comment

• TOPLICA
      Početnik forumacije!
      • 16.11.2007
      • 14

Evo ti adresa meni je uradio na korga pa 80 levu i desnu stranu majstor se zove Mikan= WWW.MIKANELECTRONIC.COM tel +381 63 77 36 515 Pozddrav iz Pariza

Comment

• dallape
        Vredan član društva
        • 28.04.2005
        • 113

Mikan je i meni preradio pa-80 u Kragujevcu...Prva Liga...Mogu samo da ga preporucim...
        A ovo sto pise MIKIKG je vrlo bitna stvar...moras znati sta hoces..moja je mehanicka i jednostavno receno "neunistiva" hvala bogu do sada nikakvih problema (pre dve godine preradjeno)
        Last edited by dallape; 18.12.2007, 21:28.

Comment

• TOPLICA
          Početnik forumacije!
          • 16.11.2007
          • 14

Ma majstor je izvaredan,nerazumem zasto nece da otvori njegovu adresu(www)poslao sam tacnu,pozdrav za dallape

Comment

• vlaxxy
            Vredan član društva
            • 02.05.2007
            • 166

Nece da otvori zato sto prezentacija je u fazi prosirenja ,mnoge od predvidjenih tema nisu trenutno obradjene i kompletirane iz tehnickih razloga.

...za par dana...

Comment

• srkiboj_zr
              Vredan član društva
              • 16.04.2007
              • 140

pa do sada sam imao svaku klavijaturu na kontakte i ne mogu se pozaliti,a mehanicku nikad nisam svirao tako da ne znam koja je razlika ...hajde pojasnite malo..

Comment

• srkiboj_zr
                Vredan član društva
                • 16.04.2007
                • 140

e i jos par stvari me interesuje...koliko se secam pritisak na dirku od 90g je standardan za preradu ali ja imam na mom le-u malo mekse dugmice,pa jel to moze da se odrad kako meni odgovara?i kontaktirao sam nekog gorana arsenijevica iz kg-a pre neki dan,ali lik moze tek krajem januara da mi odradi preradu a to mi je dugo da cekam...kaka je ovaj majstor sto ga spominete??

Comment

• srkiboj_zr
                  Vredan član društva
                  • 16.04.2007
                  • 140

JEBENA TASTATURA izvinjavam se na greskama u kucanju

Comment

• dallape
                    Vredan član društva
                    • 28.04.2005
                    • 113

Arsenijevic je isto dobar majstor...samo sto su njegove klavijature puno mekse,i ja licno kada sam je probao...meni je bila previse mekana tako da mi je vise odgovarala od Mikana.Oboje su odlicni majstori ,samo je stvar tvog ukusa i ono sto tebi odgovara za sviranje.Mikan moze isto da ti namesti mekocu klavijature...a moje licno misljenje...odes do Kragujevca i probas,to je najbolje resenje,mozda malo vise kosta ali se kasnije ipak isplati i imas svoj mir...Pozdrav Zoran

Comment

• Millan
                      BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
                      • 06.12.2004
                      • 621

Ja sam radio kod Arsenijevica...extra zadovoljan, sve preporuke!
                      Inace, moze da ti steluje tvrdocu kako ti odgovara. Do sada sam imao sve prerade na kontakte, ali posle ove, nikad vise.... Mikanove nisam probao, ali mi se licno ne svidja sto ne ofarba lim u boju klavijature ili sto stavlja radnu plocu za kuhinje..., pa brate ne preradjujem kuhinju, nego klavijaturu....
                      Ko peva zlo ne misli... A, ko misli, ne zna da peva!
                      sigpic

Comment

• dallape
                        Vredan član društva
                        • 28.04.2005
                        • 113

Cuo sam da Arsenijvic radi i preradu dinamicke dugmetare tako da je zvuk tj.boje jos bolje radi (malo je skuplja prerada)...a ovo sa preradom kuhinjske ploce ;-) ima logike...

Comment

• mikikg
                          Vredan član društva
                          • 04.12.2005
                          • 103

Zavisi sta zelis,to ti odredjuje cenu,kontakti,mehanicka,mehanicka sa kontaktima ili optikom,tj.optickim kontaktima,sve u svemu od 550 do 850 eura...

Comment

• dallape
                            Vredan član društva
                            • 28.04.2005
                            • 113

Originalno postovano od mikikg Pokaži Post
                            Zavisi sta zelis,to ti odredjuje cenu,kontakti,mehanicka,mehanicka sa kontaktima ili optikom,tj.optickim kontaktima,sve u svemu od 550 do 850 eura...
                            Pa sta je po tebi najbolje? meni su na primer leva i desna ruka odvojene..bas i solo...jer uskoro nameravam i ja da kupim pa 800

Comment

• mikikg
                              Vredan član društva
                              • 04.12.2005
                              • 103

Mehanicka prerada sa optickim kontaktima,garantuje dugotrajnost,izuzetnu brzinu,i za studio nema preskoka,sto je kod kontakata neizbezno..

Comment

Working...
                              X