Savet za kupovinu aranzera ???

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • misa1265
    Vredan član društva
    • 29.07.2009
    • 260

Savet za kupovinu aranzera ???

Poceo sam da sviram pre 2 godine kada sam uzeo neki Casio sintisajzer da bih nesto naucio.Od tada sam napredovao bas dosta i znam da odsviram nekih 30-tak pesama koje sam sam naucio!I sada mislim da je vreme da kupim nesto ozbiljnije!!budzet mi je ogranicen na oko 600-700e!!otvoren sam za predloge,u pocetku sam hteo pa 80 ali mislim da je on suvise dobar za mene!!a na pa 50 sam svirao malo kod druga i nesto nisam zadovoljan!!!Pozdrav!!
    Last edited by tesla; 29.07.2009, 23:28. Razlog: promenjen naslov
  • ERKOOO
    Vredan član društva
    • 22.03.2004
    • 186

Kolega vidim da nisi novi na sajtu i da ti je ovo i prvi post! Trebao si malo prelistati pravilnik da nebi otvarao slicne(iste) teme jer je o ovoj temi,odnosno slicnim temama dosta toga raspravljano! Malo prerovi galerije i naci ces to sto te zanima,koja adekvatna cijena-koji aranzer,solo itd!
    Pozdrav!
    Zene su kao vino...sto su starije sve vise lice na bure!

Comment

• Dare 82
      Banovan!
      • 29.09.2008
      • 170

Kolko para tolko muzike!Uzmi onda neki roland g800.

Comment

• mladenkom
        Ovaj baš voli da kuca
        • 04.10.2007
        • 308

zasto g800,za te novce mozes g1000,kolko sam video po oglasima Bandza je prodavao za 650€ g1000
        Welcome to the internet.
        Where men are men,women are men and little girls are FBI agents.

Comment

• ERKOOO
          Vredan član društva
          • 22.03.2004
          • 186

Evo mozda ti ovo malo pomogne a mislim da hoce!

Bas sto Dare kaze kolko para tolko muzike!
          P.S. Mislim da za 600-700 niko nece prodati pa80 iskljucivo ako je lud ili mu treba za lijekova,droge i drugih ''nedaj Boze''!

Sa tvojim budzetom ti je tu negdje Korg pa50,Korg 130,Roland G800,G1000 itd! Ja bih ti preporucio Korg Pa50 posto je on najidealniji za tu cijenu i klavijatura je kako za pocetnike tako i za ove malo naprednije odlicna!

Comment

• Dare 82
            Banovan!
            • 29.09.2008
            • 170

Ja ne znam koliko se krecu nego sam rekao otprilike.

Comment

• zsimonovic
              Odomaćeni član
              • 06.08.2007
              • 509

Ako ces aranzer onda nadji polovan pa50,g800,g1000.Ako ces solo klavijaturu za bas,kontru,solo,onda uzmi xp50,xp30,triton le,a mozes uzeti neku jeftiniju solo klavijaturu i ritam masinu ako ti treba a koja ce ti kao pocetniku zavrsiti posao.

Comment

• misa1265
                Vredan član društva
                • 29.07.2009
                • 260

Hvala na savetima!!razmisljam jos uvek,tj,dvoumim se izmedju g1000 i pa50!!za pocetak cu svirati sa jednim ortakom ovako za drustvo,pa ako bude islo onda cu i vise para uloziti!!hvala jos jednom!!

Comment

• skoricnik
                  Moderator
                  • 19.05.2006
                  • 1461

PA50...Kompletniji ti je za razliku od G1000...Cinjenica je da G1000 ima bolju ritam masinu ali uz G1000 bi ti trebala neka solo klavijatura zbog boja, a PA50 se moze napucati da zvuci samo tako...
                  www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare!

Comment

• misa1265
                    Vredan član društva
                    • 29.07.2009
                    • 260

Interesuju me neki podaci oko memorije pa50 i g1000!unapred hvala!!

Comment

• ivan tr
                      Drugar foruma
                      • 06.02.2008
                      • 83

Izvini ERKOOO a jel ti to pokusavas da steknes status moderatora ili si uvlacis moderatorima. Mislim da je decko lepo pitao i rekao cifru kojku je spreman da plati za odredjeni aranzer. Ako si profesionalac i pre svega kolega, lakse bi mu pomogao da si mu dao neki predlog u vezi klavijatura nego da izigravas moseratora. Kao sto vidis momak je pocetnik i dal je stvarno moguce da vec ima takve teme gde se pojavljuje kolega koji svira 30-tak pesama i koji lepo daje objasnjenje da mu je pa 80 veliki zalogaj a da mu se pa 50 ne svidja... Ako postoji takva tema onda se ja izivnjavam sto ovde uopste i nesto pricam. Nemam nista protiv ERKA ali sam primetio da je svaki njegov post citiranje moderatora. Toliko!
                      <input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

Comment

• skoricnik
                        Moderator
                        • 19.05.2006
                        • 1461

PA50 ti prima 48 stilova u USER banki...Uz to mozes da presnimis i fabricke ritmove, tako da, sve u svemu dosta A za G1000 stvarno ne znam...

Comment

• ERKOOO
                          Vredan član društva
                          • 22.03.2004
                          • 186

@ivan tr
                          Mislim da si me pogresno shvatio al et,nema veze...necu vise pisati onako kako bi ti 'shvatio' da ja zelim neki status moderatora.Uostalom to mi ne igra nikakvu ulogu! Nisi procitao postove,da jesi vidio bi da sam mu dao prijedloge koje klavijature ima po toj cijeni,tj. koje sam ja preporucio! A za to uvlacenje,stvarno ne znam...da je tako ne bih se prepirao u nekim temama sa moderatorima i tako to! Pogresno si me shvatio al ok je,svako ima pravo na svoje misljenje! Pozdravlajm te

Comment

• misa1265
                            Vredan član društva
                            • 29.07.2009
                            • 260

Hvala skoricnik!!imam jos vremena da razmislim sta cu!!ali mislim da cu se odluciti za korg,taj drugar sto sam kod njega svirao kaze da se njemu pokvario 3 puta za godinu i po dana pa sam zato rekao da mi se ne svidja!!

Comment

• skoricnik
                              Moderator
                              • 19.05.2006
                              • 1461

U kom smislu pokvario? Dirka, dugmici, sta...? Ne moguce je da mu je klavijatura crkla 3 puta za godinu i po dana, pa sta onda taj radi sa njom Mada, nikad se ne zna, naisao sam ovde jedared na sliku gde je PA800 zveknut sekirom i dan danas radi

Comment

Working...
                              X