Sta mislite?Znate da je klavijatura prilicno stara,ali je dobro ocuvana?!
Koliko dati za N364???
Collapse
X
-
Ne znam za RS ali znam da ga je u Srbiji nemoguce naci za te pare,juce sam listao oglase najftiniji i u najgorem stanju je 550e!Sto se tice Korg-a N364 nekada je bio mrak a sada vec mnogo,mnogo zaostaje i sa sirinom zvuka a i sa bojama tako da ako dajes 300e za N364 onda ti je bolje da uzmes Korg triniti
Marco
Comment
-
-
Za 550-600 evra se kod nas može naći KORG TR,mada ja tu ne vidim nikakvu razliku između Lee-a i TR-a,osim što koriste različite memorijske kartice.Ja sam imao i jednog i drugog.Oba su imala 64 MB RAM.Što se tiče N 364,slažem se sa Marcom 7.Pozdrav!!!
Comment
-
-
350eura u super stanju da bude.da se nadovezem i ja,skoro sam i ja trazio TR i LE,LE u dobrom stanju kao sto MARCO kaze u Srbiji je 550eura,a TR star 1.5dana sam platio 750eura....to je realno stanje u Srbiji...sigpicdok na ruci imas prst ne mora da bude cvrst!
Comment
-
-
-
mozda se covek odluci za TR
,nov TR u BG-u je 950 eura u SKY MUSIC-u,razlika izmedju TR-a LE-a jeste mala,samo kartica,ali i velika je prednosto sto kad kupujes TR on je ipak dosta novija sprava dok su LE-ovi dosta stari i izrabljeni i izakani...tako da mislim da je bolje doplatiti jos 100,150eura i kupiti TR
.pozz
sigpicdok na ruci imas prst ne mora da bude cvrst!
Comment
-
Comment