Pozdrav ljudi treba mi preporuka klavijature za ucenje nasao sam psr-100 za 35 eura i psr 7 za 40 eura.Sve ispravno na obe .Koju od ove dve , ili traziti nesto drugo? hvala
PSR-100 ili PSR-7
Collapse
X
-
Ja se secam svoje prve ozbiljnije klavijature yamahe psr 6
auuu tada je to za mene bio vrh vrhova, velike dirke, 4 oktave, i neki ritam "march" sa kojom su se mogle svirati dvojke. bilo je to pre nekih dobrih 18-19 godina... sada bi ti bilo iritantno i da vezbas na klavijaturi tog kalibra. bolje malo pristedi pa da kupis, sto kaze gosn. Tranzit nesto malo pristojnije.
DOK NE PROBAM LAVETINU ZA MENE JE PRASE CAR ZIVOTINJA!
Comment
-
-
pa ovako , ne treba mi nista u profesionalne svrhe (u gitarskim sam vodama),al bi malo da se zezam(makar u pocetku) , da skidam nesto po sluhu.uglavnom narodnjake /zabavno za kod kuce.Gledam sto jeftinije da prodjem, a kolko treba ja cu da dam.
Comment
-
-
PSR 7 nije loš instrument. Čak ima kombinaciju FM i semplova. Svakako će smetati ovo pisanije onima koji imaju instrumente od 1000€ ali ako za 25x nižoj ceni imate instrument koji početnički može itekako da završi posao, a da ne kažem da se nekada smatrao ozbiljnim instrumentom, mislim da je suvišno bilo šta više reći. Uostalom imate snimke na You Tube uglavnom svih klavijatura pa neka presude uši.
Comment
-
Comment