Aranzer za oko 500 eura :)

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • MarkoB
    Drugar foruma
    • 20.07.2013
    • 63

Aranzer za oko 500 eura :)

Ovako, pocetnik sam (sviram povremeno oko godinu dana) na Yamahi PSS680, to je kao sto mozete da predpostavite vise igracka nego klavijatura.
    Ja sam dosta napredovao pa sam resio da kupim neki aranzer za gore navedenu sumu.
    Uzeo bih PA50 ali me zanima koja je razlika izmedju PA 50 i PA50SD? I da li nesto bolje moze da se uzme za te pare?

Hvala .
  • ЂолеПФК
    Ovaj baš voli da kuca
    • 03.02.2012
    • 356

PA50SD kao što naziv kaže prima SD karticu. A bolja opcija od PA50 ti je Roland GW8. Imaš na forumu puno napisanog o njemu, preslušaj snimke člana Boban010, da čuješ kidanje

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2

Comment

• koja
      Vredan član društva
      • 27.10.2009
      • 197

Korg pa50sd ima citac za SD kartice i on je noviji.Onaj stari umesto sd ima floppy citac.Za te pare moze da se uzme solidan pa50.Pogledaj na forumu,mislim da je o ovome vec bilo pisano!
      Dodato:
      Djole je bio brzi
      Last edited by koja; 20.07.2013, 12:59. Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
      sigpicne stoji bezveze(kao sto neko ovde rece)
      Koja & Korg(K & K)

Comment

• asmir90
        Ovaj baš voli da kuca
        • 11.05.2010
        • 304

ja kako sam mogao primjetiti za pa50sd ima jednu manu.svirao sam na 3-4 i na svakom isto..tipke dok se ne razrade kao da su zalijepljene jedna za drugu i tesko svirati trilere..kad ukljucis klavijturu prvo moras pritisnuti sve tipke pa onda mozes svirati al opet pomalo zapinju...
        Konobar donesi vrata hocu da izadjem

Comment

• Milan$
          Stvarno kod kuće
          • 02.04.2009
          • 1422

takodje mozes da dodas jos 100 evrica i da uzmes pa500

Comment

• niksa84
            Početnik forumacije!
            • 20.10.2010
            • 3

Za malo vise para uzmes korg pa80 sa 16MB karticom i miran si.Pozz

Comment

• acakasper
              Stvarno kod kuće
              • 19.01.2012
              • 1149

Zasto ne pogledas neki Gem wk6,licno sam svirao na njemu,vrlo lepo zvuci,cak mozda bolje od pa80.
              Bog je stvorio zemlju a ostalo je
              MADE IN CHINA

Comment

• tranzit
                Banovan!
                • 25.03.2006
                • 5282

Poslusaj kolege Milan$ i DjolePFK. Naci ces polovni Roland GW8 za 400 do 450 eura, a on je od svih gore navedenih modela (izuzev PA500) daleko, daleko odmakao jer se njegov ROM sa svojih 256MB sampling materijala mjeri sa instrumentima visoke klase. Druga opcija je, vec pomenuti, PA500 koji raspolaze ROMom iste velicine s tim da dodas tih stotinak eura. Sve ostalo, sto mozes nabaviti u tom cjenovnom rangu, nije vrijedno pomena.

Comment

• acakasper
                  Stvarno kod kuće
                  • 19.01.2012
                  • 1149

Mislim da je Gem wk6 ili Wk8 mnogo bolji od mnogih poznatijih aranzere,do duse sve zavisi za koju vrstu muzike,ali za narodnjake tezgaroske je u vrhu.
                  Bog je stvorio zemlju a ostalo je
                  MADE IN CHINA

Comment

• makl
                    Ovaj baš voli da kuca
                    • 26.01.2013
                    • 396

ko sto vecina kaze, u toj cjeni pa 50 sd je ok, ja ga imam i zadovojan sam njime, solidna klavijatura....

@asmir neznam na kojima i kakvima si svirao, ali ja sam uzeo novi i nemam problema s ljepljenjem tipaka kao sto ti kazes...sve radi normalno...

Comment

• Krstic991
                      Početnik forumacije!
                      • 30.10.2012
                      • 36

Ja bih ti preporucio da za te pare, eventualno jos 50 evra da dodas i da uzmes pa80 bez kartice. Ubacis set od pa50 i cepas. Pa kasnije kad pozelis vise samo kupis karticu i zavrsio si posao. Pozdrav

Comment

• Todorgm
                        Ovaj baš voli da kuca
                        • 19.01.2010
                        • 322

Imao sam wk 6 i mogu da kazem da je odlicna klavijatura ,samo sto je matora i kvari se cesto
                        Samo mana kod Montarba eho , al sutnes ga malo i pici samo...

Comment

• shad0w
                          Drugar foruma
                          • 30.01.2011
                          • 80

pa80 uzmiaj i cepaj za tih para to ti je to zavisi tvoj ukus ako vishe volis korg odma pa80 ako si rolandas uzmi gw8 i cepaj pozz i srecno

Comment

• mladenkom
                            Ovaj baš voli da kuca
                            • 04.10.2007
                            • 308

Ako si pocetnik po pitanju sredjivanja klavijatura,a hteo bi vec da radis neku manju tezgu,za drustvo i slicno,gw8 zaboravi(ako ga kupis plain,tj sa fabrickim ritmovima i bojama) jer nije zahvalan za sredjivanje ukoliko nemas neko predznanje ili iskustvo.Ako imas volje,znanja i vremena da ga sredjujes,slobodno uzmi jer moze dosta dobro da zvuci(poslusaj snimke kolega Boban010 i Laser).
                            Ako si u fazonu sipaj i vozi,onda uzmi korga.Ako ti to nije max budzet,tj ako mozes da skupis jos nesto para,strpi se i uzmi pa500,ipak je noviji od pa80,koji je mozda tvoja generacija ili pak par godina mladji.Sta god budes uzimao,gledaj da zakines cenu par 5-10 eura,i onda to uplatis ovde kao donaciju za dalji rad sajta,cime dobijas pravo na download materijala potrebnog za sredjivanje tvoje nove klavijature.Nek je sa srecom.
                            Welcome to the internet.
                            Where men are men,women are men and little girls are FBI agents.

Comment

• tranzit
                              Banovan!
                              • 25.03.2006
                              • 5282

Mladjo ti si ubjedljivo najbolji diplomata na forumu, a Boga mi i biznismen, opet u korist foruma. Alal vjera !!!!!

Comment

Working...
                              X