Uputstvo za davanje saveta za kupovinu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • Vaxter
    Godfather
    • 25.12.2004
    • 3819

Uputstvo za davanje saveta za kupovinu

Poštovane kolege,

Ako neko traži savet koju spravu da kupi, ne traži da glasate koja se klavijatura Vama najviše dopada!
    Postovi koji se svode samo na glasnje, i nemaju nikakvu argumentovanu osnovu, će biti ukonjeni, a postavljači tretirani u skladu sa pravilnikom.
    I'm gonna make him an offer he can't refuse.
  • tranzit
    Banovan!
    • 25.03.2006
    • 5282

Najpametnije sto je moglo da se uradi u vezi sa ovim. Alal vjera.

Comment

• nikadvisekorg
      AJ LAV KORG
      • 09.12.2009
      • 1344

Pozdravljam u potpunosti.
      Originalno postovano od ado_rado
      To je najvjerovatnije napon struje a to se cesto desava sa klavijaturama kada sviramo po tezgama gdje je varijacija struje ne stabilna!
      Originalno postovano od tranzit
      Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
      Originalno postovano od caka012
      Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.

Comment

• bato71
        Početnik forumacije!
        • 22.09.2012
        • 1

alo drustvo

Dali neko poznaje Roland BK 5 dali cita tekstove sa matrica,mp3, uzeo sam ga prije par dana i sa njim prvi put sam u vezi inace sa korgom sam celo vreme radio.I dali poznajete neku stranicu za skidanje matrica gratis ili gde se moze kupiti recimo celi set tj,kolekcija.Hvala unapred i ako mozete na Email pisati
        Last edited by Dell; 17.08.2015, 00:48.

Comment

• Ytres
          Početnik forumacije!
          • 26.09.2010
          • 9

Čita .mid i .kar fajlove ,možeš im mijenjati tonalitet.Vidi se tekst na ekranu,a ima i video izlaz za vanjski monitor.Čita mp3,možeš maknuti vokal i mijenjati tonalitet.

Comment

Working...
          X