Cene instrumenata u inostranstvu???

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • Milan$
    Stvarno kod kuće
    • 02.04.2009
    • 1422

Cene instrumenata u inostranstvu???

Pozz svima..moze li neko napisati cene instrumenata,konkretno pa2x i tyros3 u Nemackoj i Austriji?? ja sam iz Srbije,pa me zanima da li su tamo nize cene instrumenata,da eventualno uvezem neku klajvu odozgo ako jesu?? pozz i hvala
  • MrNobody
    Drugar foruma
    • 06.10.2007
    • 54

Pozz drug ovdje u Austriji se krecu cjene negdo od 2700-3000 €

Comment

• Otpisani-EA7
      Vredan član društva
      • 28.03.2006
      • 278

nisi naveo svajcarsku, u slucaju da te interesuje ovde pa2x se krece od 1900 evra pa na gore

Comment

• albin korg
        Vredan član društva
        • 03.10.2010
        • 173

Mislim da neces naci nigdje jeftinije klavijature .U Hrvatskoj je cijena 1700 eura za pa2xpro,polovan naravno.Yamaha tyros3 2000 eura pa na vise.Eto ako ti odgovaraju cijene pa malo pregledaj po oglasnicima.Trenutno se nudi jedan 2xpro i tri komada tyros3.
        Mislim da sam ti dao dobre smjernice

Comment

• Milan$
          Stvarno kod kuće
          • 02.04.2009
          • 1422

hvala na odgovorima..albin korg,jel mozes link sa oglasom za taj pa2x iz Hrvatske da mi posaljes na pp??? hvala i pozdrav

Comment

• albin korg
            Vredan član društva
            • 03.10.2010
            • 173

Naravno da mogu kolega,pa zato smo tu

Comment

• brajo456
              Banovan!
              • 07.11.2011
              • 109

u njemackoj se mogu nac ocuvani pa2xpro za oko 1800 eura a tyros 3 preko 2200 eura.... vjeruj mi nije to nista jeftinije vamo!

Comment

• nikadvisekorg
                AJ LAV KORG
                • 09.12.2009
                • 1344

u poslednje vreme ćeš zbog krize pre naći povoljnije u Srbiji nego u eu... kad nekom zagusti za keš.... a drugo kako misliš da dovučeš te klavijature u Srbiju i da ih uzmeš jeftinije?
                Originalno postovano od ado_rado
                To je najvjerovatnije napon struje a to se cesto desava sa klavijaturama kada sviramo po tezgama gdje je varijacija struje ne stabilna!
                Originalno postovano od tranzit
                Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
                Originalno postovano od caka012
                Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.

Comment

• Milan$
                  Stvarno kod kuće
                  • 02.04.2009
                  • 1422

imam nekog tamo,da ih dovuce za mene ..pozz

Comment

• enis
                    Početnik forumacije!
                    • 04.12.2010
                    • 30

Pre godinu dana sam uzeo TRITON EXTREME iz Londona polovan,ali skroz nov za 640 funte,a iz Austriji sam kupio Pa2x za 1500 eura. Najbolje je da imas neki drug pa da ti on potrazi tamo,da se raspita.Pozdrav

Comment

• Milan$
                      Stvarno kod kuće
                      • 02.04.2009
                      • 1422

imam ja kog da mi donese iz inostranstva,ali lik se ne razume u klajve niti ima vremena da traszi za mene...ali kad bi nasao nesto povoljno,mogao bih da ga dobijem... hvala druze za informacije o cenama i pozdrav

Comment

• sasha93
                        Drugar foruma
                        • 30.10.2011
                        • 89

Da li zna neko mozda cenu za Roland Fantom g6 u Svajcarskoj,Nemackoj,Austriji,Madjarskoj ili Italiji...?
                        sigpic

Comment

• nikadvisekorg
                          AJ LAV KORG
                          • 09.12.2009
                          • 1344

cene su iste kao i ovde možda i skuplje, samo kad naleti poneki primerak kad je ljudima hitno za keš onda je stvarno dosta povoljnije tamo, nije kao ovde što skinu 20e i napišu hitno...
                          Originalno postovano od ado_rado
                          To je najvjerovatnije napon struje a to se cesto desava sa klavijaturama kada sviramo po tezgama gdje je varijacija struje ne stabilna!
                          Originalno postovano od tranzit
                          Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
                          Originalno postovano od caka012
                          Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.

Comment

• RIDICK_XxX
                            Vredan član društva
                            • 20.05.2008
                            • 133

...po meni su cijene tu negdje, al očuvanost je velika razlika tamo i ovdje...
                            Adut - Band

Comment

• zaki1
                              Vredan član društva
                              • 24.02.2011
                              • 142

Evo da i ja kazem ovdje u Australiji je isto nesto slicno sto se tice cijena 2500 3500 AU dolara, otprilike a za polovne neznas nikad dali je neko prodaje zbog neke disfunkcije,mada vecina ljudi kaze ako ima neki problem, ali uvijek ima rizik.Pozdrav

Comment

Working...
                              X