Cena Rolanda G-1000?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • baks
    Početnik forumacije!
    • 26.04.2007
    • 12

Cena Rolanda G-1000?

Kolika bi bila realna cijena rolanda g-1000,naravno uščuvanog?
  • nesaband
    Doktor Nesa
    • 08.12.2008
    • 1953

kolega provaljen si,skupljas postove.
    Ne razumem zasto to radis kad mozes sa nekim pametnim postovima da nekom pomognes i da skupis tih 25 postova za par dana.Mislim,nije u redu.
    Dodato:
    A sad da ti odgovorim na pitanje.
    G1000 potrazi na netu kako se krecu cene,mislim da moze da se nadje za450-500 eura
    Last edited by nesaband; 10.02.2011, 23:01. Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
    Ko rano rani ceo dan zeva.

Comment

• pedjajazz
      Vredan član društva
      • 26.03.2008
      • 229

Bogami kolega Neso, pecas ove klince samo tako,.. svaka cast! Mislim da ti prilici pored doktora da budes na forumu i security man! Bez zezanja, i meni si skrenuo paznju na te skupljace postova. Mercy

Comment

• hadzidinic
        Vredan član društva
        • 17.12.2009
        • 231

Hahaha.... Nesa je kralj majke mi .... slazem se sa jazz-om!

Comment

• baks
          Početnik forumacije!
          • 26.04.2007
          • 12

Originalno postovano od nesaband Pokaži Post
          kolega provaljen si,skupljas postove.
          Ne razumem zasto to radis kad mozes sa nekim pametnim postovima da nekom pomognes i da skupis tih 25 postova za par dana.Mislim,nije u redu.
          Dodato:
          A sad da ti odgovorim na pitanje.
          G1000 potrazi na netu kako se krecu cene,mislim da moze da se nadje za450-500 eura
          Ne znam na koji način da ih skupim drugačije,ali postovi koje sam postavio nisu bez veze i postavio sam ih iz potrebe!
          Bavim se i živim od muzike 20 godina tako da se ne radi o djeci kako je kolega komentirao!
          Pozzz iz Siska!

Comment

• pedjajazz
            Vredan član društva
            • 26.03.2008
            • 229

Baks, ako radis 20 godina taj posao i imas kod kuce kompjuter, valjda znas koliko ide g1000, ako ne onda bar imas desetak net oglasa gde u pretragu ukucas G1000 i vidis koliko ljudi cene tu masinu, inace dugo sam radio na g800, pa znam sta je i g 1000. To je nekad bio HI End, Kad bi izasao ponovo G1000, sa novim sound procesorom, ali funkcijalno uradjen kao stari, korg bi imao veliki zadatak.

Comment

Working...
            X