Planiram sebi da nabavim sustain pedalu , i hteo sam samo da pitam koju da kupim i koliko to otprilike kosta! Potrebna mi je za vezbanje i nista vise. Sviram Roland G-800!
Sustain pedala!
Collapse
X
-
Pozdrav drugari...Da se nadovezem samo na post,pa da pitam i ja nesto u vezi pedala...Ja bih uzeo Volume pedalu,znaci ne treba mi nista drugo,samo volume pedala...Jel postoji takva pedala koja samo to radi,bez drugih opcija,i ako ima takve,sta mi preporucujete,i koja je cena?Hvala i pozz
Comment
-
-
Boss DP-10...damper pedala...po meni najkvalitetnije uradjenaAttached Files
Comment
-
-
Originalno postovano od nikoboy15 Pokaži PostJel tko radio sa M-Audio SP2 sustain pedalom ? Treba mi za vjezbanje kod kuce, nista specijalno.
Ja imam ovu vidim da su slicne izgledom.Kupljena preko eBaya oko 15-20USD kostala, a radi sasvim
dobro

Sent from my iPhone using TapatalkAttached FilesLast edited by Belmo; 05.04.2017, 12:54.Originalno postovano od merhadpa C#m7 to je je akord CIS 7 (#) ovo je povisilica za pola vise...Originalno postovano od nikadvisekorga ako hoće nešto od klavijatura nek se isprsi više da ne kupuje te leševe koji su korišćeni još kad se Aca Lukas učio da šmrče
Comment
-
-
Ja ih koristim i odlicne su! Imam par komada, izdrzljive su, dobre pod nogom, jedina mana im je kabel. Ja sam na mojima zamenio kablove i nemam problema. Mada, za vezbanje kod kuce bice ti dobar i taj njihov fabricki. U svakom slucaju, dobra pedalaOriginalno postovano od nikoboy15 Pokaži PostJel tko radio sa M-Audio SP2 sustain pedalom ? Treba mi za vjezbanje kod kuce, nista specijalno.
sigpic
Comment
-
ja sam ocekivao da je mnogo skuplja. Hvala puno
Comment