Wave u psr s 970

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • grico
    Vredan član društva
    • 18.03.2018
    • 148

Wave u psr s 970

Naša sam matricu koju sam bio tražio..
    Kako se može il jel se uopće može nadosnimavat materijal u samoj klavijaturi..npr gitare il prateći vokali..
    Da nebi to sad otišlo u ...triba ti kompjuter triba ti Cubasis..sve to imam i
    sreedio bi ja to sve..al kompjuter mi je u banani i na ovu vrućinu neda mi se ništa popravljat..ko pravi dalmatinac sve na gotovo ..
  • casper
    Super-Moderator
    • 14.04.2008
    • 5201

U kojem je obilku matrica, Midi ili audio?

Comment

• grico
      Vredan član društva
      • 18.03.2018
      • 148

Audio !? Konvertira sam u wave..solidno to zvuči..i usput da pitam ako se sve to može sredit..kako ću takav materijal sejvat..npr moram dignit na transpose 2,3 tona i prilagodit za dijete i to sve stavit na stick...

Comment

• casper
        Super-Moderator
        • 14.04.2008
        • 5201

Neće sve to ići samo sa PSR. Na Tyrosima bi mogao ali PSR je ipak siromašniji po opcijama. Ali možeš uz malo "kemije" nešto odraditi s tim. Ne trebaju ti nikakvi specijalni programi niti ljuta računala, dovoljno je imati obično kućno računalo i na njemu imati instaliran Audacity koji je free. Spoji PSR sa MAIN OUT u zvučnu karticu računala, obično je to mali činč konektor. Pusti matricu na PSR, možeš je sada transponirati na željenu intonaciju i snimaj na računalo. Nakon toga dosnimavaj na isti način željeni sadržaj tako da, ili sviraš na PSR s njenim soundovima ili da u PSR imaš priključen Mikrofon i pjevaš prateće ili da na AUX IN imaš uštekanu gitaru. Svaka nova traka se snima na Audacity i poslije sve snimljeno pospremiš kao Waw ili Mp3.
        Možda ti zvuči komplicirano ali ovo ljeto nije baš previše vruće. Uostalom, sve za podmladak i buduću slavu.

Comment

• grico
          Vredan član društva
          • 18.03.2018
          • 148

Zanima me samo rad na PSR..kompjuter imam vrlo dobar..al nisam windowse minja i čistio ga ima par godina..tako da sam ga formatira i stoji tako...Audacity sam koristio prije..
          Mene je konkretno zanimalo kao što sam naveo u prvom postu..wave u samoj klavijaturi ne mogu prepravljat..nadosnimavat itd itd..
          A midi fajlovi su mi se zgadili više..njih sam radio..konktetno me zanima wave format u PSR S 970

Comment

• casper
            Super-Moderator
            • 14.04.2008
            • 5201

PSR sa Wave može baratati samo u okvirima onog jednog prozora, i to je sve.

Comment

• grico
              Vredan član društva
              • 18.03.2018
              • 148

Da..znači..ništa !!!

Comment

Working...
              X