Planiram uzeti ovu jamahu pa ako neko moze da mi kaze da li je u nju moguce ugraditi hard disk i kakav ide za nju? trazio po netu,nasao ali ne pise nista detaljnije...i da li ima neko prosirenje memorije za semplovanje?
Yamaha psr7000
Collapse
X
-
imas pisano vec o ovoj klavijaturi na forumu.samo znam da sam je imao pre neke 2 godine,i nikako nismo mogli napravit boje za nju da budu kako treba,cini mi se da ima neku prevazidjenu vrstu semplera slicno kao sto ima Riland Va-76.Bog je stvorio zemlju a ostalo je
MADE IN CHINA
-
-
KN5000 može koristiti samo 1GB harda. Ako se u njemu nalazi 2 GB onda je vjerojatno mijenjan onaj originalni. Dovoljno je prostora za upotrebu jer služi samo za pohranu MID, Style, voice, text ....
Stare su to naprave, koliko novaca to košta?
Comment
-
-
Ne bih znao predložiti, uzmi onu koja je u boljoj "kondiciji". Te novce vrijede ako su ispravne, ako ništa imaš barem "tipku za igru po kući" :-)
Sa Kn5000 sam se lijepo nasvirao i zaradio para. Za nju baš nećeš naći materijala ali na njoj možeš stvarno napraviti sve što ti je potrebno. A sound je takav koliko je i para u igri, to znaš i sam.
Comment
-
-
To ne znam, ali znam tko zna :-)
Bude ti Tranzit odgovorio na to pitanje.
Da bi Kn5000 koristio HD moraš imati ugrađen HD AE5000 (slika) i tada ti ne treba floppy disc jer podatke možeš prebacivati preko paralel potra i programa HD Tech Managera koji dolazi uz njega.
Ali ako je uništena klavijatura, nemoj je kupovati jer je vrlo upitno da li je ostalo ispravno.Attached Files
Comment
-
Comment