Roland GW8 - Novi Aranzer Workstation

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • Marco7
    Stvarno kod kuće
    • 15.11.2005
    • 1898

...

Bolji je mngo od Gw7 i to je klaviajtura koja je u klasi sa Pa500 i stvarno ima extra zvuk aranzera!Skidao sam mp3 primere i mogu ti reci Sawawko da mnogo dobro zvuci!Sigurno dobar aranzer za muzicare sa nizim budzetom
    Marco

Comment

• Darko
      Drugar foruma
      • 23.07.2004
      • 83

Pozdrav . . .

Kad usporedim GW-8 sa PA80 . . dobro znam da neprima semplove GW-8 ali manje vise sad to. . .nego dali je moguce dotjerat GW-8 kao pa80 mislim za nasu Muziku.

Pozdrav . ..

Comment

• kljucko
        Vredan član društva
        • 13.09.2007
        • 225

Originalno postovano od DARKO Pokaži Post
        Pozdrav . . .

Kad usporedim GW-8 sa PA80 . . dobro znam da neprima semplove GW-8 ali manje vise sad to. . .nego dali je moguce dotjerat GW-8 kao pa80 mislim za nasu Muziku.

Pozdrav . ..
        Prednost Rolanda je sto moras odvojiti puno manje vremena na stimanje sounda nego kod Korgova Pa serije...To je dokazano milion puta i tu nema sta.

Comment

• Darko
          Drugar foruma
          • 23.07.2004
          • 83

Ma osim toga ovo jest mozda Igracka kako bi svi rekli . . ali ja ipak mislim da bis e ona mogla fino sredit.

Comment

• milanceshow
            Nishki
            • 02.12.2007
            • 1332

Klavijatura moze da se sredi za nasu muziku kao i svaka druga klavijatura.Sve klavijature koje smo svirali i koje sviramo nisu pravljene specijalno za nasu muziku pa ne vidim razlog zasto na GW-8 nebi mogo da se sredi za nasu muziku.....
            To sto GW-8 nema sempler nekolicina smatra da to nije dobar aranzer....sto Ja licno ne smatram nikakvom manom....
            Dajemo neke komentare u smislu "Ja kad ubacim moje semplove" ili "Ja kad semplujem" ,a postoje ljudi koji se porfesionalno bave semplovanjem za poznate proizvodjace klavijatura.Ljudi su to usemplovali i ubacili u klavijaturu.Tako da se u Rolandu GW-8 dobijaju sasvim dobri setovi bubnjeva ,bas gitara,gitara.........
            Nisam bas siguran kakav je edit za solo boje ali je sigurno da moze dosta iz nje da se izvuce.
            Pridruzujem se misljenju MARCO7 da je to sigurno dobar aranzer za muzicare sa nizim budzetom.
            Pozdrav!!!
            Click for Niš, Srbija Forecast

Comment

• Darko
              Drugar foruma
              • 23.07.2004
              • 83

Bas tako . . . kupit cu si ovo pa da vidimo sta i kako

Comment

• Marco7
                Stvarno kod kuće
                • 15.11.2005
                • 1898

...

Ma dobra je sprava sigurno!Gledao sam malo specifilacije i mogu ti reci da moze na njemu dosta da se uradi po pitanju boja,posebno zbog one analogne modifikacije zvuka a i cuo sam onu gitare i klavire,hmmm bas zvuce uverljivo!Mozda jeste losa plastika,6kg ali cinjenica je da ima dobar zvuk ker sam slusao demo na studiskim monitorima
                Marco

Comment

• kljucko
                  Vredan član društva
                  • 13.09.2007
                  • 225

Evo i manual pa citajte.. http://lib.roland.co.jp/manual/en/dl_08 ... W-8_e1.pdf

Comment

• Darko
                    Drugar foruma
                    • 23.07.2004
                    • 83

Svaka cast Kljucko . . .

Comment

• josipv
                      Odomaćeni član
                      • 29.03.2007
                      • 750

Originalno postovano od Darko Pokaži Post
                      Bas tako . . . kupit cu si ovo pa da vidimo sta i kako
                      Darko jesi mozda kupio GW8,nekako sam se i ja zainteresirao za tu spravu,trebao bi neki aranzer a neznma sta bih uzeo???
                      Svi uredaji rade na bijeli dim,kada dim izade,uredaj se pokvario

Comment

• Darko
                        Drugar foruma
                        • 23.07.2004
                        • 83

Iskren da ti budem nisam jos. Osim toga jos nije ni izasao u prodaju tako da sam morao da uzmem nesta drugo

Comment

• DjoleBn
                          Ovaj baš voli da kuca
                          • 18.06.2007
                          • 303

ne znam koja mu je cijena, al ovo zvuci fantazija, pravi rolandov zvuk e aj nek mi neko prevede koliko usera za ritmove, i sta se moze jos uraditi sa ovom klavijaturom? Naravno podrazumijeva se da ce sa nje samo ici ritam, bubanj, bas i kontra

provali i ovo da mozes pustati mp3 fajlove...
                          Last edited by DjoleBn; 21.08.2008, 21:46.
                          Korg4Life

Comment

• josipv
                            Odomaćeni član
                            • 29.03.2007
                            • 750

Originalno postovano od Darko Pokaži Post
                            Iskren da ti budem nisam jos. Osim toga jos nije ni izasao u prodaju tako da sam morao da uzmem nesta drugo
                            A to drugo je?
                            Svi uredaji rade na bijeli dim,kada dim izade,uredaj se pokvario

Comment

• BasariStudios
                              Zavisnik od foruma
                              • 12.05.2006
                              • 2340

Klavijatura nije aranzer i nema puno aranzerskih funkcija, to je WORKSTATION.
                              ,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO!
                              PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA!
                              BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,,

Comment

• Vihor
                                Vredan član društva
                                • 21.07.2008
                                • 208

Alo Izete ma dobra je to spravica, to ces ti morati da nabavis sebi

Comment

Working...
                                X