Pomoc oko spajanja Korga PA 800 kroz voice processor na mixer

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • Dule007
    Vredan član društva
    • 02.08.2009
    • 114

Pomoc oko spajanja Korga PA 800 kroz voice processor na mixer

Pozdrav Momci

Spojio sam Mic na audio in 1 i mogu da pevam na zvucnike na klavijaturi sa efektima sa procesora, koji je nacin daljnjeg spajanja na mixer...planiram da uzmem A&HZED 14 bez FX..da li ce mi efekti sa korga izlaziti na mix (da li neko ima iskustva sa ovakvim nacinom rada...), da li je to dovoljno ili bolje da uzmem taj mix sa FX...
    Koliko znam taj mixer je dobar samo nema dual FX...mislio sma svejedno da usmem asnija LEXICON MX 200
  • skoricnik
    Moderator
    • 19.05.2006
    • 1461

Odvojis mikrofon na OUT1, i imas poseban kanal na mikseti za njega, regulises EQ i ostalo...Da, moze iz PA800 da ide i efekat u miksetu...Relativno je dobar efekat, imas samo Delay i Reverb...Ali ja bih ipak uzeo mixer sa FX-om, nikad ne znas kad ce ti zatrebati...Ja licno dajem FX na mikseti, a iz klavijature ide samo signal...

Pozdrav
    www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare!

Comment

• Dule007
      Vredan član društva
      • 02.08.2009
      • 114

Hvala ti na odgovoru....malo sam zbunjen samo zbog kvaliteta FX na to mixeru... jer nema nas eho....a recimo bez FX u Americi moze da se dobije za $350. a sa FX $435

Comment

• skoricnik
        Moderator
        • 19.05.2006
        • 1461

Ako ne zelis da rizikujes, kupi bez FX-a i posebno jedan Alesis MidiVerb

Pozdrav

Comment

• Dejan
          Ovaj baš voli da kuca
          • 10.07.2009
          • 444

Koliko kosta Alesis Midiverb?
          sigpicSvi veliki svjetski umovi su umrli. Anstajn je umro, Njutn je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjecam bas najbolje... xD

Comment

• skoricnik
            Moderator
            • 19.05.2006
            • 1461

MidiVerb 4 oko 60E..

Pozdrav

Comment

Working...
            X