Flash i HDD za PA 80-cena?

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • toni-bt
    Vredan član društva
    • 10.12.2008
    • 114

Unutra ima sigurno kabl ako neko prije ga nije odstranio.Ja najiskreno ti preporucujem da ides u najblizi servis za kompjutere i oni ti tamo ugrade hd za 15-tak minuta.to ti nije skupo ne bi trebalo da je vise od 5 eura,a za te pare ti se ne isplati da preuzimas rizik na svoje ruke.(ja sam tako uradio i sada je sve ok hd od 20 gb radi mi super)Pozdrav!

Comment

• madaba
      Početnik forumacije!
      • 21.01.2009
      • 19

druze ja prodo prije 10 dana fles kartu od 32 mb za 50eura bezveze mi stojala u latici da si prije postavio da trazis jbg...

Comment

• Milan$
        Stvarno kod kuće
        • 02.04.2009
        • 1422

E jbg druze...,ali cekaj u PA 80 ne moze valjda ta kartica od 32 mb?valjda je max ova od 16 mb?Ili se varam?
        Dodato:
        A da zaboravih da vam kazem...zvao sam ove likove sto prodaju **** set,za 16 mb karticu mi traze 160 e....
        Last edited by Milan$; 23.07.2009, 08:17. Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi

Comment

• aleksandar031
          Odomaćeni član
          • 19.03.2008
          • 600

Jel Dragana Radica?

Comment

• svrakan
            Kao kod kuće
            • 22.11.2007
            • 883

Momci malo bezimo od teme,vratite se na temu,***** nije bitan ni **** set.Svi znamo kako gospodin doticni radi.

Comment

• Milan$
              Stvarno kod kuće
              • 02.04.2009
              • 1422

Aj samo objasnite mi koje su kartice najbolje da se ne zeznem,posto vidim da ima i korgovih i italijanskih,da ima onih koje mogu da se formatiraju,koje ne mogu i sl....Koje su najbolje,naravno da mogu da se formatiraju?

Comment

• skoricnik
                Moderator
                • 19.05.2006
                • 1461

Korg FMC-8MB je najkvalitetnija od svih, sa 16MB vec postoji mogucnost pregrevanja i crkavanja...Mada postoje i razne kartice sa vec ubacenim semplovima koji ne mogu da se brisu...Zato FMC-8MB i nista vise!
                www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare!

Comment

• nikolakg
                  Vredan član društva
                  • 18.05.2009
                  • 190

16mb

Moja je od 16mb i da je ne ureknem(pu,pu,pu..), radi vec par godina bez ikakvih problema.

Comment

Working...
                  X