Evo ljudi u velikoj sam dilemi ,ja sviram sam i pjevam ,posla imam skoro svaki vikend .E sad sam prodao svoj aranzer i idem danas da uzmem novi ,u dilemi sam izmedu ova dva aranzera .Meni je potrebna klavijatura koja nece zakasljati i zakazati,tezina mi nije bitna ,najbitniji mi je zvuk i kako to radi na razglas i navodno semplovi.Daj mi recite sta da uzmem vi koji ste imali ove klavijature ili imali pa1x pa ga zamjenili za pa800 ,ZASTO .Kija ima kvalitetniji zvuk i rad ,evo recimo mogu danas uzeti pa 1x za 1400 eura polovan u trgovini a pa800 mogu naci za 1800 ali privatno.Danas bi trebao ici da vidim u trgovinu inedolazim kuci dok nesto neuzmem .. Imam tritona le isto .Gledao sam na forumu i trazio usporedbe o ova dva sinta ali nisam se bas snasao tako da nemislite da nisam gledao po forumu ,Dali pa1x ili pa800
HVALA NA ODGOVORIMA
HVALA NA ODGOVORIMA
Na tebi je da odlucis. Ja imam Pa800 vec 9 meseci i nisam se pokajao ni u jednom trenutku...I da...Pa800 ima 64 MB Ram-a dok Pa1X ima samo 32...Mada moze se nabudziti na 64 ali ja to nikad ne bih radio...Sto je sigurno - sigurno je...
Comment