Terce pa 800

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • angel
    Banovan!
    • 01.04.2008
    • 6

Terce pa 800

Zdravo svima gde da nadzem terce za pa 800 trazio sam u download ali ni sam nasao ako neko ima postaveno u download u neki set nek mi posalje link, hvala svima.

Pročitajte pravilnik posebno tačku 2
    Last edited by tesla; 11.02.2010, 21:10.
  • fijuk pa800
    Početnik forumacije!
    • 17.04.2008
    • 12

ja imam terce radjene sa obradom semplova u dk,odnosno iskoristim ram boje koje su semplovane i u dk modu prestimam gje treba i snimim u semplove mada zauzima kao i bilo koji drugi sempl ... to poslije nalepis gdje ti treba...i furas,samo se nemogu transponovati...
    A ima varijanta u ensemble modu,one su molske obicno gornja terca i durske gornje isto,a mogu se transponovati i uzimaju malo mem.ssd kao user scale.
    posalji mi na pp svoj mail i posjeti me pa cu ti poslati
    fijuk pa800

Comment

• angel
      Banovan!
      • 01.04.2008
      • 6

korg pa 800

postovani ........ zdravo svima = dali zna neko kako da ubacim ritam na bank ..na mesto fabrickih korg pa 800

Pridrzavajte se teme !!!
      PROČITAJTE PRAVILNIK
      Last edited by tesla; 11.02.2010, 21:07.

Comment

• Ace
        White Noise
        • 20.08.2009
        • 1696

Ides na Media pa na Preferences i trgnes stiklu od "Factory Style and Pad protect". I sada kad ucitavas ritam mozes da odaberes da ga ucitas i na neka od fabricke banke.

Comment

• tesla
          Saobracajni Inspektor
          • 17.09.2007
          • 764

lock!!!
          "Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!"

"RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA"
          Isus Hrist

Comment

Working...
          X